Imao sam jos nekih raznoraznih dozivljaja "pod gasom"...
- secam se kako sam sa drustvom promasio izlaz na autoputu, i umesto da vozim do sledeceg izlaza - okrenuo i vozio u kontra-pravcu...naravno ne po sred puta, ali svakako mi to danas deluje nerealno kada se setim.
- brljali citav dan, uvece otisli jos do nekih kafica, pa na standardnu pljesku u neka divlja doba...i posto je lik imao stan u blizini centra kao "ajde idemo kod mene, tamo cemo prespavati". I ja kao o.k., vazi se... udjemo mi u stan, njegova keva lezi u spavacici i gleda TV (inace opako dobra keva) i on kao "ajde u ovu sobu ovamo"... znajuci njegovu kevu, i znajuci i da je za pare odradjivala neke likove ja mu ladno kazem "ajde ti, ja cu ovde" i uskocim mu kod keve u krevet.

Lik popizzdeo, poceo da se dere "pizzda ti bre materina pijana, ustaj odatle"...nista ja kao "Izvinite, gospodjo" i udaljim se sa mesta desavanja, citaj iz kevinog kreveta, i odem da spavam u drugu sobu.
- bio sa firmom na nekim sportskim igrama...kao fazon citav dan dolaze ekipe na razne igre, a ja i jos jedna devojka smo bili zaduzeni za igru gde gadjaju kao gol...ono imas zid od kartona sa rupom gore i dole i kao moraju da sutnu loptu kroz te rupe i dobijaju toliko i toliko poena ako pogode. Bilo leto, vruce do zla Boga. Smislim ja taktiku kako ce i takmicarima i meni biti lepo: svakoj ekipi koja je dolazila u startu sam saopstio da dobijaju maksimalne poene ako odu do obliznje kantine pored fudbalskog terena i donesu mi dva ladna piva. Padali su u delirijum i odusevljeno slali nekog iz ekipe da sto pre nabavi pivo. Cim bi se ovaj vratio, uzeo bih pivo, upisao im poene, pozdravio se k´o covek i svima lepo. Ekipa je bilo mnogo, pa sam onda one sa manje srece (citaj one ekipe koje bi dosle a ja u to vreme imao jos zaliha piva) iskulirao tj. morali su regularno da probaju da skupe koji poen.

Uglavnom, uvece je jos bila vecera i diskac na programu, a ja sam prilicno uradjen ufuravao svakoj drugoj ribici.

Ne secam se mnogo, samo da sam sledeci dan cim sam se probudio popio tabletu za glavu i nalio polupraznu flasu piva, koja je stojala kraj kreveta. Otisao sam do nase igre o kojoj smo se brinuli, koleginica je vec cekala odavno, i kao pitanja "gde si bio, sta si radio?"... ja u fazonu "batali me" sedam na klupu, ustvari pokusavam da sednem i padam na dupe...ovaj lik sto je delio sobu u hotelu sa mnom umire od smeha, snimio me iz daljine i crce. Pri odlasku, nakon tih igara, skontam da u lobby-u hotela imaju izlozene neke flase rakije...maznem jednu i zapalim. Bila dobra neka kruska.
Kad se setim - bice jos.