Najgore od mene

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
Otvaram temu koja je već jednom nogom u grobu!
Šta je vaša najgora osobina?
Zavidne ste? Sebične? Egocentrične? Radodajke? Alkoholičarke? Kleptomanke? Zanemarujete decu? Folirate muža? Krišom jedete deci slatkiše? Nosite vonderbra? Opanjkavate drugarice? ...
Poverite se, ovako u krugu prijatelja koji ne osuđuju...

Ustani i kaži
Ja sam _____ i ja sam _______ka.

Umem da budem namcor, nadrndana, zatvorena u sebe, tvrdoglava.
Autodestruktivna takodje, da secem granu na kojoj sedim,, ali da povucem i one koji su mi se zamerili za sobom.
U smislu, nek crknem ja, ali ces i ti.

Sve to jako retko, ali kad se pojavi, izbije svom silinom.

Zavidne ste? Sebične? Egocentrične? Radodajke? Alkoholičarke? Kleptomanke? Zanemarujete decu? Folirate muža? Krišom jedete deci slatkiše? Nosite vonderbra? Opanjkavate drugarice? ...

Ustani i kaži

Zlopamtilo sam. Vadi me to sto nisam osvetoljubiva, ali pamtim i ne zaboravljam. I opet to steti samo meni.
Ne kradem ali jednom nisam vratila knjigu u biblioteku :rumenka:
Kada su veliki redovi slazem da sam trudna :rumenka:
Da, maznem nekada slatkis. I to cucim pored elementa gde ih drzim, kao- ako nisam regularno sela i pojela ne racuna se :lol:

Zlopamtilo sam. Vadi me to sto nisam osvetoljubiva, ali pamtim i ne zaboravljam. I opet to steti samo meni.
Ne kradem ali jednom nisam vratila knjigu u biblioteku :rumenka:
Kada su veliki redovi slazem da sam trudna :rumenka:
Da, maznem nekada slatkis. I to cucim pored elementa gde ih drzim, kao- ako nisam regularno sela i pojela ne racuna se :lol:
xaxa pre neki dan debeli ganci i ciganka kao nervozni mrzi ih da sacekaju red od dvoje troje ljudi, kad ce on nervozno zurimo pustite nas,ja reko moze ako si trudan,zbunise se:lol:

Rekao bih da ne brinem previse za potrebe drugih, i stavljam sebe na prvo mesto nekada. To ne znaci primera radi da imam dete u hladnoj kuci da cu da odem u kafanu, jer prioritet mi je da se provedem. Vise kao nije me briga da li cu nekog da povredim ili razocaram, ako ne zelim da uradim neku (za mene) glupost. Lupam, ne zelim da odem na krstenje deteta sestre od drugareve devojke, pa sad ce oni da se razocaraju i uvrede jer nisam otisao. Mozda me i nekada bude zao za nesto, ali to kratko traje.

Mozda sam hladan i neempatican nekada prema ljudima.
Nesto ni ljude ni druzenje ne volim.

Ne baratam dobro emocijama, a i ne funkcionisem dobro, zato za nesto ozbiljnije bolje je da se covek na mene ne oslanja.

Ustani i kaži

Prilicno sam neorganizovana, i cesto u svom svetu.... tako da neko moze da stekne utisak da mi nije vazan kada se ne setim rodjendana...
ili ne pratim sta se desava u njegovom/njenom zivotu.

Neko mora dobro da me upozna, pre nego shvati kako razmisljam i funkcionisem, i kako treba da se ponasa i sta da radi.

Dobra sam, predobra, odana, verna - ali ako nesto kod drugog nije u redu - puknem, a to niko ne zeli da vidi.

Ljubomoru, zavist, spletke, ogovaranja, lose namere, zluradost - nemam u sebi ni ic... i zbog toga sam jako zahvalna ! :)

Ustani i kaži

Sad će sve biti tvrdoglave...:lol:
Elem, od svega msm da je alkoholizam najgore u vezi mene trenutno. Ima još, nije da nema, ali ti pitaš za hard kor stvari.

Ja sam alkoholicarka a volim ponekad i da povucem neku crtu i pusim skank.
I iskoriscavam muskarce za seks, tipa sedi preko puta mene i mislim se brate, mnogo si glup sa tobom nemam sta da pricam i nikad te necu pozvati posle veceras.

Kod mene uz alkohol ide i skidanje, ruku pod ruku. Odmah mi postaje vruce :rumenko:

I zaboravih... dugo tolerisem, ali kada presecem i sahranim ( u srcu i glavi).

Ja dugo tolerišem, ali kad me neko baš baš izradi u stanju sam da vratim i za deset godina. Neću te juriti, neću se trovati osvetom, ali ne dao ti Bog da mi se namestiš. Posle nećeš znati šta te strefilo. Doduše samo dve osobe su me dovele do ove tačke.
Ja se ne skidam, al' zato od trave trepćem k'o nenormalna. U početku svaki put bude smešno, posle počne da me nervira.

Back