Najgora voditeljka?

maja stvarno nije za spikera
nekako je sva rahitična i samo se prenemaže i uzdiše
sad za koga loša?
ako ona ostavruje svoj cilj, skuplja publku koju želi pred TV i emisija je u skladu sa publikom a voditeljka u skaldu sa emisijom jeli ona loša?

Ako se bas moram odluciti onda ovaj skot
jelena-bacic-alimpic.jpg

meni je ubedljivo najgora ona glupa ca sto jee kao seksualno uznemiravao onaj politicar.
znaci ta koza ubedljivo prednjaci, a ima ih gomila
recimo ona nju nau curka
pa ona matora specena sto vodi ono zene na ne znam ni ja kojoj televiziji koja glumi vickastu matoru mudricu koju svi vole
pa onda iiiiiiihaj nema kraja

a tek likovi to je tek uzas
najsmesnije mi je kad onaj nosati andrija crnogorac krene da lupeta... lik sa govornom manom voditelj.... de to ima ***

inace tv skoro i da ne gledam a pink i slicno sam skinuo sa memorije i zivot mi je od tad mnogo lepsi

Сања Маринковић.
Има и горих, али ова крешти, понаша се ко скот, и кад се искључи камера ако има неки проблем (реко ми ортак). Уз то, на почетку, пре Пинка, је била слатка.

Skoro svi sa Pinka, ili bar svi koje ja znam da su na Pinku: Sanja Marinković, Lea Kiš, Jelena sa dva prezimena, Biljana Obradović (valjda tako), pomenuta Aleksandra, Rada,... onda oni užasi što vode Siti... i ona što vodi Sve za ljubav... :D

Sa Prve voditeljka Piramide i naravno - Danijela. :D

Adriana New Now Čortan recimo uopšte nije loš voditelj
imala je čak poprilično smislenu emisiju na Avali
medju vodecim debilima su
Aleksandra Jeftanovic i Rada Radenovic koja mi je čak šampion
toliki spoj mutavosti, neorganizovanosti, nepripremljenosti i otezanja

Uz sve gore navedene, evo novih kolacica:
- Olivera Kovacevic (Previse gostiju, ne drzi konce, cuvene ankete, interakcija sa publikom u studiju... I na kraju sva muka pa zensko, jer posle diskusije o bilo kojoj temi, naravoucenije glasi kao i naziv emisije Da, mozda, ne. U prevodu, dva sata smo svirali Djoki.)
- Vesna Dedic (Ljigava autorka ljigave emisije. Poslovna partnerka Sanje Marinkovic sa kojom ortacki drzi skolu novinarstva. Sta reci, koju poruku poslati...)
- Natasa Miljkovic (Nikad necu zaboraviti kad je dovukla neke sirocice, sa Kosova pretpostavljam i pocela da ih ispituje da li su gladni i sta bi voleli da jedu. Jadna deca pocela da nabrajaju: cajnu kobasicu, ovo-ono.)
- Mirjana Bobic Mojsilovic (Imala je neku emisiju na B92, a kasnije negde na kablu. Sama pita, sama odgovara, vodi monologe, i gosti su joj pretpostavljam sluzili samo za ukras.)
- Aleksandra Jankovic (Punk/rock hriscanka pastirka imala je neku emisiju o religiji crkvi, sta vec, od koje mi se dizala kosa na glavi.)
- Nina Lecic

Back