svetovid
Ističe se
- Poruka
- 2.183
Ko su najgori i zašto... Glasajte za 5 lica.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radi se da i oprostiti.ona je rada štuka,pa zato.Rada Đurić (bg hronika) - bahato ponašanje prema sagovornicima, upadanje u reč, sama pitam-sama odgovaram i tako to. .
ih,pa spisak moze da se prosiruje do beskonacnosti.pa de ovog retarda da zaobidjes
![]()
ih,pa stara fora.ona def najgore glumi empatiju kad dize sebi rejting emisije..onaj ljigav uvod kao znam da je tesko pitanje al moram vam ga postaviti..znate moramo malo da podidjemo tupavom narodu jer se kao osecaju bolje ako saosecaju s necijom boli
bravo george,dobro si se setio ove bezlicne zene.a to za pitanja,pa sta drugo ocekivati od voditeljke ponikle na pinku
i ova je isti tip voditeljke...doduse,ne znam ima li je jos po teveu,ali u preletu kanala,ne naleteh na nju
![]()
jesi ti gledala s njom nemogucu misiju..kad su otkrili koja je to promena face bila i odma one njene grimase i fejk osmesi..uh..retko iritantna pojavabravo george,dobro si se setio ove bezlicne zene.a to za pitanja,pa sta drugo ocekivati od voditeljke ponikle na pinku
i ova je isti tip voditeljke...doduse,ne znam ima li je jos po teveu,ali u preletu kanala,ne naleteh na nju
a sta-gde radi voja?i još jedan koji nije na listi. Voja Nedeljković.
ko je taj.davaj fotkuInteresantno da niko nije pomenuo onog proćelavog sa cvikerima sa B92. Lik je Pantelić na kvadrat.