Najgora domaca televizija

meni ubedljivo Kosava!!!

kakvi odvratni voditelji!!! k'o da su ih pokupili sa ulice i dali mikrofon...Dikcija - katastrofa, izgled i garderoba-uzas!!! Obrazovanje i opsta informisanost- katastrofa...
A kad Lucija Matic krene da se frlja sa padezi, i u jednoj recenici ima po 5 lapsusa- odma' menjam kanal!!

I gomila kvazi-astrologa na toj tv!! taman smo se resili Kleopatre, a Kosava uvela nove "prorocice" :evil:

NIst vi gledali Pozarevcke televizije!!!!!!!To je tek uzas, SAT televizija naprimer ima jednu jedinu voditeljku, koja je inace supruga vlasnike televizije i koja cita vesti, vremensku prognozu, vodi zabavne emisije tipa folktop...uzas, a da ne kazem da jedva zna da cita......

tebi je najgori B92, a meni najbojli, ali ne zbog njihovog *objektivnog obavestavanja* nego zbog zbog kavalitetnog programa (emislija, serija i filmova)

inače ja nemam najgori domaći kanal i mislim da se mnogi foliraju kad kazu da je pink (a tu pre svega misle na one seljačine sa granda), ali da zapravo svi oni vole da ga gledaju.

u to sam ubeđena!

Košava - televiziju čija se programska šema sastoji samo od bljutavih sapunica i '041 chatova' ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Inače mnogi će se setiti da je Košava imala dobar sadržaj kada je bila u Markovom vlasništvu. Bilo je navečer jako dobrih filmova, zatim serija, ma bili su OK, dok je 'demokrati' nisu uzeli pod svoje. Sada jedino što vredi kod njih jeste dobra muzika koju svaki dan puštaju.
Pink - prvenstveno zbog hiperdosadnih reklama. Kada se jedan film prekine reklamom u trajanju od čitavih 45 minuta (nije laž, merio sam) treba se zapitati kakav bolesnik je urednik tamo. Takođe mrzim pink i zbog nemoralnog sadržaja kao što je Grand Show i City Records muzika.
B92 - definitivno zapadno orjentisana televizija što nebi bilo loše da ne šire dezinformacije i laži. Ukratko ovo je anti-srpska televizija. Takođe puna je debilnih crtaća.
BK - previše politički orjentisana i očigledno Karićevo sredstvo manipulisanja javnošću. Previše reklamiraju 063 mrežu, a i za vreme izbora su ubedljivo favorizovali Karića.

LPhoklica:
tebi je najgori B92, a meni najbojli, ali ne zbog njihovog *objektivnog obavestavanja* nego zbog zbog kavalitetnog programa (emislija, serija i filmova)

inače ja nemam najgori domaći kanal i mislim da se mnogi foliraju kad kazu da je pink (a tu pre svega misle na one seljačine sa granda), ali da zapravo svi oni vole da ga gledaju.

u to sam ubeđena!
U pravu si.B92 ima odlican program,a sad ispada da niko ne gleda pink iako je to nejgledanija televizija u Srbiji.Ne treba vezivati pink samo sa narodnjacima.

B92 stvarno jeste naj kanal kod nas. Ne shire nikakve dezinformacije i jedino njima verujem. Pink ja stvarno ne gledam. Dosta ljudi koji dolaze na forum ne gledaju Pink, a opet skoro ceo nash narod (95%) ga guta. Ja gledam samo nedeljom Okrug Oranz. :oops: BK smara, puno vesti i skoro nikakvih dobrih filmova. Smarachina.

Jedine serije koje pratim su one na B92 -"Korak napred" i "Sex i grad". Tebi su ochigledno kvalitetne serije shpanske sapunice i ova dva nova domaca sra*nja. Mislim, svako ima svoj ukus. :roll: B92 uvek ima super emisije o divljini, pa ima Xtreme animals... Ima i dosta dobrih emisija kao "Glamurama" i tako to. Ma, oni su urbani i u tome nishta loshe.

Pobunjenik:
LPhoklica:

А по чему је то њихов програм квалитетан? И које су то квалитетне серије, емисије и филмови?

*Korak napred*, *Vesele sedamdesete* i *Mile protiv tranzicije* sve je to na B92
onda *Utisak nedelje* (ovo može, ali i ne mora da spada u politiku) i moja omiljena *Glamurama*
a filmovi? ok i nemaju neke filmove...

Back