Pink,Palma i kompanija.
Sad vi...
Sad vi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si.B92 ima odlican program,a sad ispada da niko ne gleda pink iako je to nejgledanija televizija u Srbiji.Ne treba vezivati pink samo sa narodnjacima.LPhoklica:tebi je najgori B92, a meni najbojli, ali ne zbog njihovog *objektivnog obavestavanja* nego zbog zbog kavalitetnog programa (emislija, serija i filmova)
inače ja nemam najgori domaći kanal i mislim da se mnogi foliraju kad kazu da je pink (a tu pre svega misle na one seljačine sa granda), ali da zapravo svi oni vole da ga gledaju.
u to sam ubeđena!
ti si tajni agent i radis za ... BKDabaMAN:Nemaš pojma. :wink:
LPhoklica:tebi je najgori B92, a meni najbojli, ali ne zbog njihovog *objektivnog obavestavanja* nego zbog zbog kavalitetnog programa (emislija, serija i filmova)
Tinar:Ma, oni su urbani i u tome nishta loshe.
Pobunjenik:LPhoklica:tebi je najgori B92, a meni najbojli, ali ne zbog njihovog *objektivnog obavestavanja* nego zbog zbog kavalitetnog programa (emislija, serija i filmova)
А по чему је то њихов програм квалитетан? И које су то квалитетне серије, емисије и филмови?