Najgluplji vic!

Ide zeka sumom i naleti na nedopuseni ******.Uzme ****** i pocne da duva.
Kad najednom se okrene i vidi KOBRE sav se istraumira i pocne da bezi.
Bezi on tako i naleti na dabra i zapne da vice:DABRE DABRE jure me KOBRE
Dabar sav iznenadjen: KO BRE !!!
Zeka:DA BRE

pliva dabar jezerom kad ugleda zeku na obali kako vari vutricu. dopliva on do njega kad vidi zeka se uradiooooooooo samo tako. pita on njega:
je li bre zeko oces da das meni malo?
ma hocu samo slusaj sad: idi sa ovim na sred jezera povuci dim i zaroni na minut-dva
poslusa dabar zeku i ode i uradi se i on
i tako plivajuci dabar nalete na nilskog konja koji provali odmah o cemu se radi i upita dabra odakle mu *****, a dabar ga uputi kod zeke
i dolazi nilski konj kod zeke i kad je izronio iz vode zeka ga unezvereno pogleda i povika mu:
IZDAHNI DABRE, IZDAHNI!!!!!

Idu dve pomorandze ulicom, pogotovo ona desna...

Idu dva zrna peska pustinjom, tek ce jedan "Sta, neki miting danas?" :shock:

Sede dva morza na obali, a jedan ce drugom "Ej, sta ti je to ispod brade?", a drugi "Gd..aaaaaaaghhhh"

Bile tri kornjacice Raja,Gaja i Vlaja.
I rese one tako jednom da idu na more.
Spakuju se krenu i, posle 15 godina stignu.Razbaskare se na plazi malo da odmore tek ce Raja :
Jao covece sto sam gladan , ajde da jedemo.
Gaja i Vlaja kazu:Ajde
Raspakuju se i vide da su zaboravili da ponesu vodu.
Vlajo -kaze Gaja-da se vratis za vodu.
Aaaaaaaaaa ... sto ja .. necu.
Ti si trebao da poneses vodu, sad ima da se vratis -nervira se Raja.
Dobro -kaze Vlaja- al' ako obecate nesto.
Sta?-pitaju ga
Da necete da pocinjete da jedete bez mene.
Dobro necemo -kazu ova dvojica samo da bi ovaj krenuo.
I krene Vlaja
Posle 10 godina Raja kaze: Gajo ja sam mnogo gladan, ajde mi lepo da jedemo, ja neznam sta je Vlaja zapeo da ga cekamo.
Gaja ce na to:Kad smo mu vec obecali ajd da sacekamo, ionako ce posle da budemo zedni.
Upravu si -kaze Raja
Cekaju oni tako cekaju prodje jos 15 godina.Sad Gaja kaze: De li je ovaj do sad,crko gladan ,ajd da jedemo nemogu da cekam vise.
Na to ce Raja koji je vec pregladneo:Kad smo cekali do sad cekacemo jos malo.
Pa baci pogled na sat i rece: Ionako treba da stigne za koju godinu.
Cekaju oni dalje i cekaju, prodje jos 10 godina.
I vise nisu mogli da izdrze:
Ma da jedemo mi ko ce vise da ga ceka.
I taman su poceli da jedu kad iz grma iskace Vlaja:
E k****,cu sad da idem za vodu.

Igraju dva eksera košarku, dođe čekić, pa zakuca!

IDU DVE PUSHKE ULICOM I PUCAJU OD SMEHA.

Ide sintisajzer ulicom i sretne klavir i kaze mu brate je si se udebljao.

Sede dve tresnje na grani, kaze prva drugoj meni je dosadno kaze druga meni nije ja imam crve u guzici.

Dodje frajer u prodavnicu i trazi da kupi salame: "Metar salame, molim. "Prodavac odgovara: "Ne prodajemo salamu na metar, nego na kilo!" A frajer ce: "Moze onda kilometar!" -van konkurencije-

Jedan covek svaki dan kupuje 10 banana.Dodje kuci otvori jednu,posoli je i baci.Otvori drugu,posoli je i baci,otvori trecu,posoli je i baci otvori cetvrtu posoli je i baci,otvori petu posoli i baci,otvori sestu posoli i baci,otvori sedmu posoli i baci,otvori osmu posoli i baci,otvori devetu posoli i baci i otvori desetu posoli i baci.
Svi su se pitali zasto on posoli prvu i baci.pa posoli drugu i baci,pa trecu i baci.pa posoli cetvrtu pa paci pa petu pa baci,pa sestu posoli i baci,pa sedmu posoli i baci,pa osmu posoli i baci,pa devetu posoli i baci i desetu posoli i baci.
Kad su ga pitali zasto posoli prvu pa baci,pa drugu pa baci,pa trecu i baci,pa posoli cetvrtu i baci pa petu i baci,pa posoli sestu i baci,pa sedmu i baci,pa osmu i baci,pa devetu posoli i baci i posoli desetu i baci on im je rekao da posoli prvu pa baci,posoli drugu pa baci,posoli trecu pa baci,posoli cetvrtu pa baci,posoli petu pa baci,posoli sestu pa baci,posoli sedmu pa baci,posoli osmu pa baci,posoli devetu pa baci,posoli desetu pa baci ZATO STO NE VOLI COVEK SLANE BANANE.

Lakse je kad se prica ovo,umorila sam se kod cetvrte banane.

Back