- Poruka
- 131.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček a tebe neće da peče ta rakija?"Ako te prevari devojka nemoj da joj kazes da si saznao za to, nego kad odes da je kresnes natopi kitu u (dal bese rakija ili so, nisam siguran) pa joj ga gurni da je pece jako i tako se osveti"
Ne znam stvarno, nisam probao niti bih...Samo je krembilski savet koji sam cuoČek a tebe neće da peče ta rakija?
Jednom sam koristio onaj gel sa kestenom koji hladi noge, protiv izraženih vena itd i onda jedno veče iz čiste zahebancije namažem po ćuni da. vidim kakav je osećaj. Kukala mi majka kako je to peklo a mogu misliti tek rakija.Ček a tebe neće da peče ta rakija?
A uvek sam se pitala zašto sva uputstva sadrže glupe savete.Jednom sam koristio onaj gel sa kestenom koji hladi noge, protiv izraženih vena itd i onda jedno veče iz čiste zahebancije namažem po ćuni da. vidim kakav je osećaj. Kukala mi majka kako je to peklo a mogu misliti tek rakija.![]()
Nije bitan seks bitna je ljubav.Naslov sve govori![]()
ako ti neko da seksualni savetNaslov sve govori![]()
a krpe i zakrpeNajgluplji savet? Hm...ima ih vise...Tipa, samo ih zaebavaj, ili jedan se otego drugi se protego, kao uteha valjda ili svi su tvoji dok se ne udas![]()