Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moj drugar imao devojku lepa bila samo joj oci malo bile onako okrugle krupne i on joj kupi neku lutkicu koja ima oci od ping pong loptica, ovako izgleala i oina popi**la i otkacila ga.
ne postoji glup poklon,ako je od srca cuvam sve poklone,i od drustva i od bivsih...obozavam poklone i secanja koja me vezuju za iste,meni je to sentimentalno uglavnom mi poklanjaju nakit,parfeme i knjige(psihologija,ruski klasici itd.)...uvek sam bila prijatno iznenadjena mada neki momci stvarno nemaju ukusa,npr. drugarici je decko za godisnjicu kupio kutiju punu kondoma seljacina,sta reci...
Bar moze da stoji, pa kada se isprazni frizider...
Meni je ubedljivo najnebuloznije kupovati rezano cvece. Stavim ga u vazu, stoji par dana, uvene. I sta sa tim? To nikako ne volim i definitivno smatram najglupljim poklonom. Ne volim ni nakit. Jako je tesko potrefiti mi ukus, a kada pogresi ni da menjam, ni da prodam. Opet stoji u kutijici, ne nosim, i zaboravim na njega.
Ja sam vise prakticna i sentimentalna. Znaci, ili nesto korisno i upotrebljivo (u krevetu ili kuhinji, svejedno), moze i nesto u cemu oboje mozemo da uzivamo (spa dan, putovanje,...) ili knjiga sa posvetom, slika,...