Najgluplji, najbesmisleniji poklon ikad

Na jednoj proslavi organizovana je lutrija. Na kraju je ostala jedna ogromna kutija, koja je trebalo da pripadne onome ko pogodi šta je u njoj. Ispostavilo se da je prezervativ, koji je priređivač, inače direktor škole, zbog niskog nataliteta probušio viljuškom na licu mesta pre nego ga je uručio. Ovo je trebalo da bude zabavno, a ispalo je baš neukusno.

Taj direktor skole se izgleda usavrsavao na zurkama Hjua Hefnera. :lol:

inace osoba koja mi je najvise poklona ispromasivala je moja majka ,i ja nemam srca da joj kazem,nikad joj nisam rekla
uvek se obradujem pa posto zivimo daleko ona ne zna da ja to ne koristim
poklon normalno treba da cini zadovoljstvo i primaocu i davaocu
e pa ja ne mogu da je lisim njenog da je ucinila nesto lepo za mene
j b g ne mogu

neka skolska priredba? :confused:
ti si pogodila? :lol:
Nije školska, ali profesorska.
Ja sam pretpostavila, ali bilo mi glupo da kažem. Rekla jedna lujka..

- - - - - - - - - -

inace osoba koja mi je najvise poklona ispromasivala je moja majka ,i ja nemam srca da joj kazem,nikad joj nisam rekla
j b g ne mogu
Jooj, i ja često otplačem mamine ručne radove...

Moja mama skoro dobi na poklon (od visegodinje poznanice) fluorescentno narandzasti ruz. Kada sam htela da ga isprobam iz zezanja, videh da je zapravo vec koristen. Kada sam bila dete, za 10. rodjendan od mamine prijateljice, koja je bila poznanta po svojoj skrtosti, dobih kg jevtine sive vune za strikanje. Secam se da sam se rasplakala i gadjala je tom vunom. A vi? Da li se vi secate nekog slicnog poklona koji vas je naveo da se zapitate ko je tu lud, a ko blesav?
Сестра и ја бисмо наше минђушице паковале, писале неке глупаве честитке, цртале цвјетове и то мами поклањале за рођендан, 8.март, а онда уредно узимале назад свој накит.
Мама се надобијала глупавих поклона и сваки пут би се подједнако одушевила и захваљивала се : )
Мени је другарица почетком љета најавила поклон за рођендан. Добила је кул идеју и није могла да издржи да ми не најави. Па је неколико пута и касније поменула да једва чека мој рођус да спровед наум. А кад је стигао октобар, није ми поклонила ништа:lol: Заборавила:lol:

j b g ne mogu
štaznam...uglavnom su to bile one klasike tipa parfemče dezodoransčić...ništa više od toga, ništa manje od toga...
jel sam pogodio temu ?

te ćipurijice i figurice, fenjerčiće ili one kao beležnice rustične u kojama zapravo ne može da se piše
ajde dezodoranse i kupke, čak i one šnj da progutaš... nekako se potroše
ajde šoljice i šolje s kojekkavim printovima.... na kraju bar jednom popiješ kafu u njima
ajde i knjige koje su očigledno iz kućne biblioteke - neko ih možda nekad pročita

Мени је моја најбоља другарица, три године за редом, куповала несесер.:lol:
Већ кад сам помислила да ће и четврте, поклон је изостао. :D

Кад сам завршила факултет, добила сам од једне пријатељице огромну буџу од прстена. Оно, јес' да је масиван и вероватно га је доста платила али где мени такав прстен, са пет огромних циркона, добро би изгледао на Стојиној руци, рецимо. :D
А немам срца да га заменим за нешто друго у златари јер је од драге особе.

Neki kazu da je glupo poklanjati vino. Jeste glupo ako je u pitanju flasa krstaca. Ali ako je u pitanju flasa nekog kvalitetnog vina poklonjena osobi koja voli vino i razume se u to onda sigurno nije.

I jos da napomenem - zenama vino ne poklanjati ako nije u izgledu neki seksic! Kriza je, mora se voditi racuna o finansijama. A i time se smanjuje rizik da covek kasnije, kada se sazna da se nije "omrsio" :rumenka:, postane predmet šala... :rumenka:

:lol:

Moja mama skoro dobi na poklon (od visegodinje poznanice) fluorescentno narandzasti ruz. Kada sam htela da ga isprobam iz zezanja, videh da je zapravo vec koristen. Kada sam bila dete, za 10. rodjendan od mamine prijateljice, koja je bila poznanta po svojoj skrtosti, dobih kg jevtine sive vune za strikanje. Secam se da sam se rasplakala i gadjala je tom vunom. A vi? Da li se vi secate nekog slicnog poklona koji vas je naveo da se zapitate ko je tu lud, a ko blesav?
album za slike onaj sto se za dz dobija u fotografskoj radnji

u doba inflacije nas petoro u knjizari gde su bile neke cene od pre Hrista
jednoj drugarici ya rodjendan kupili mukvalno tri kubika knjiga
jedva nekeko iz vise navrata odneli
da su bar knjige bile knjige
no ono sto nikog ne zanima
elekricno kolo lucne peci ili nesto slicno...
ono nije citao ni ko je pisao a kamo li neko drugi....
zali Boze....

Tegla kiselih krastavčića...
Dobijala i svaki put se oduševljavala... posle toga tripovala da sam trudna, ali nema veze...

Neki kazu da je glupo poklanjati vino. Jeste glupo ako je u pitanju flasa krstaca. Ali ako je u pitanju flasa nekog kvalitetnog vina poklonjena osobi koja voli vino i razume se u to onda sigurno nije.
Baš tako... vino je :zaljubljena:

Back