gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
DAKLE GORA SI OD MENE......................u stvari nisi JA OTISLA PREKO BARE!!!topmodelsica:Vise necu nista, sad hocu u Beograd.
BUDALA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DAKLE GORA SI OD MENE......................u stvari nisi JA OTISLA PREKO BARE!!!topmodelsica:Vise necu nista, sad hocu u Beograd.
gucci_novosadjanka:DAKLE GORA SI OD MENE......................u stvari nisi JA OTISLA PREKO BARE!!!
BUDALA![]()
sta???topmodelsica:A preko bare si verovatno bila u nekom krevetu sa nekim deckom, zar ne?
gucci_novosadjanka:sta???
jos uvek sam ja u USA, a problem je sto volim decka koji je u Srbiji.................a dolazak u J .Karolinu je jedna od najlosijih odluka u mom zivotu.................sreca pa ce maj jos malo............................topmodelsica:Spavala si sa deckom kad si bila preko bare?
gucci_novosadjanka:jos uvek sam ja u USA, a problem je sto volim decka koji je u Srbiji.................a dolazak u J .Karolinu je jedna od najlosijih odluka u mom zivotu.................sreca pa ce maj jos malo............................
pa sa njim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OVDE POSTIM!!!!!!!!!!!!!!!!topmodelsica:Ko te pita koga volis? Ja te pitam s kim se je bes?
gucci_novosadjanka:pa sa njim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OVDE POSTIM!!!!!!!!!!!!!!!!
Boze topi shto te to zanima????
Hodajuca perverzijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ops: :shock:
A ja reko sad ces neke vradzbine.....................idi bre Topi............................TREBAJU MI VRADZBINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:topmodelsica:Samo sam htela da caskamo malo.
gucci_novosadjanka:A ja reko sad ces neke vradzbine.....................idi bre Topi............................TREBAJU MI VRADZBINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
stvarno?topmodelsica:Spali lovorov list na dan zaljubljenih i izgovori ime decka kog volis i pomisli zelju u vezi sa njim i ispunice ti se.
gucci_novosadjanka:stvarno?
ma jeste..................![]()
stvarno?
jel ti shvatas da ja jedva prezivljavam.......................do maja cu ja u sanatorijumu da zavrsim!!!!!!!!!!!!!!!topmodelsica:Probaj, to je simpaticno.
a ne ne mesetz dana je sasvim dovoljno...Pajper:nensy...iznenadjujes me.... :shock: :?
ja bih te stavila da radis 2 meseca...na nekoj farmi...da cistis svinjce...![]()
![]()
ma daaaj nie to nishta...znash kako je samo lepo leteosofffy:jao nens...pa gdje ti je srce?jadni mali pas...
a ne, ne................znaju NEVENE sta radenensy4ever:a ne ne mesetz dana je sasvim dovoljno...btw imam planove za bydytja maltertiranja
;P
ma daaaj nie to nishta...znash kako je samo lepo leteo
btw topmodelsitza nashla dryshtvo...
eee tzrna gychi novosadjanko y shta se ti ypysti![]()