Najgledanija tv je...

Najgledanija/najbolja tv, po vama, je:

• RTS 1

• RTS 2

• RTS 3

• BK

• PINK

• B 92

• POLITIKA

• STUDIO B

• KOSAVA

• PALMA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Od domacih sam davno dig`o ruke samo Discovery, VIASAT History i Explorer i TV 1000.
Koliko god mi je mrsko da priznam HRT-ovi imaju mnooooogo bolji program od ovi nasih :( :( plus ne pustaju rekalme na svakih 5 minuta vec po jedna reklama na pola sata!!!!!

Hallmark,Eurosport i Discovery, a od domacih B92(zbog serija i sporta), poneki film na Pinku(iako swe redje i redje daju neki normalan ili je neki praistorijski ili sam ga wec gledala)
A shto se tiche Cinemanije ok je kanal samo prewishe ponawljaju jedno te iste filmowe, ako ga danas propustim mogu da ga pogledam isti taj i za mesec dana. . .

Meni je najbolja B92 iako je antisrpska ili shta vec... Medjutim gledam i RTS, na Pinku samo Ljubav, navika, panika i to ponekad i ponekad i neki film ali sve ostalo mi ide na zivceeee!! Od kablovskih HRT1 i 2, ponekad OBN zbog filmova i MTV, VH1, Discovery, Cartoon Network, Viasat History, Jetix zbog crtacaaaa!!

Domace televizije odavno ne gledam. Bolje bi bilo da od postojecih 100 televizija naprave samo tri-cetiri ali kvalitetne, i onda imas sta da gledas. Mi smo suvise mala zamlja da bi svaki grad u unutrasnjosti imao po nekoliko lokalnih televizija.
Najvise gledam BBC Prime, a onda HRT zbog odlicnog filmskog i serijskog programa.
U Srbiji mislim da je definitivno najgledaniji Pink.

Trenutno je (po meni) najbolja RTS. Imaju najbolji program, serije, filmove (kako i ne bi, kad je urednik Robert Nemecek). :) A Pink je sr*nje zivo, jbt, 5-6 spanskih serija dnevno ima, pa onda Grand show i ostale idiotske gluposti. :x

Back