absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
ok, ajde mi ovde da marketinski reasurchujemo....
a ne tamo neka namestena ispitivanja....
a ne tamo neka namestena ispitivanja....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemoj!IvAnA:):
Pa evo,ja imam 16 pa cu ti isto to reci za B92Bullitt13:! A B 92 gledaju samo mladi, 99% starijih ce vam u lice reci da je to najgora, izdajnichka, stranoplacenicka, antisrpska televizija!
Blago tebi,sta vise volis Grand,spanske serije ili....ANAMARIJA*:PINK FOREVER!
i ja imam 16 pa cu reci B92,jer je interesantna stanica bez primitivisticniih serija i soua....najblize mladima i evropskim standardima............snaja88:Pa evo,ja imam 16 pa cu ti isto to reci za B92
Ne kazem da nije zanimljiva,nego kazem da je izdajnichka, stranoplacenicka, antisrpska televizijastasa:i ja imam 16 pa cu reci B92,jer je interesantna stanica bez primitivisticniih serija i soua....najblize mladima i evropskim standardima............
a koga je to izdala? slobu, seselja? hag je blagsnaja88:Ne kazem da nije zanimljiva,nego kazem da je izdajnichka, stranoplacenicka, antisrpska televizija
Neznaju oni ni sta je internet.....kazu neka vrsta neceg na kompjuteru....*Ivy*:pa,realno jeste pink jer na zalost Srbija je nacionalni park,a zivuljkice vole sve sto sljasti i vristi-Grand i ostale vristaline.
Ali naravno najjaca je B92.
A da,oni koji redovno prate pink injegove kulturno-umetnicke programe,nisu trenutno u mogucnosti da iskazu svoje misljenje...............
............jer vecina ne zna da koristi net
Strela:RTS jedina kompletna i ozbiljna TV, koja neguje domaću produkciju
i forsira domaće stvaraoce i autore. Osim najkompletnijeg informativnog
programa, ima i najbolji obrazovni i školski program.
RTS priozvodeći domaći program, hrani porodice naših glumaca, pisaca,
reditelja, muzičara, novinara....
Fency_Killer:Zar je potrebno komentarisati? wow...
А овај твој је баш смартни?Strela:Čemu onda tvoj nemušti i stupidni komentar?