Nije svima,ali vecini jeste,bas zbog slivnika,da ide iz sudopere u kupatilo.I onda normalno ljudi to koriste.Protocni nojler je nuzno zlo,ali sta cemo kada nestane struje,a zatreba vruca voda.Ovako iz bojlera ide bez struje.Ne kazem da smart bojleri nisu losi,ali narod slabo veruje u elektroniku,pa naucili daj to sto sam i dosad koristio.Opet ponavljam,najbitnija je dobra izolacija za bojler,ali u klasicni kada se trosi topla,normalno ulazi hladna i ukljucuje grejac.Kada ima cetvoro u kuci,a troje ima dugu kosu,da je bilo koji bojler,4. nece bas dobro da se provede.To ti pricam iz iskustva.Nije to uvek,ali se pogodi kada svi hocemo da peremo kosu,a ja imam dve cerke,koje su se doduse sada udale i imaju svoju decu.I zena sa njima,sve 3 imaju duge kose i kada dodje vreme na mene,nema tople vode.Doduse ja se i tusiram sa mlakom vodom,jer sam tako naucio od malena,ali iako mi je kraca kosa,treba malo toplija voda za pranje kose,nego za samo tusiranje.Ko zna koliko je takvih porodica,a koriste 1 bojler.