Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.140
Izvini što smo ti pokvarili temuKakva nanadano ljubavna tema![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini što smo ti pokvarili temuKakva nanadano ljubavna tema![]()
Nije pokvarena dok moderatori na kazu obrnutoIzvini što smo ti pokvarili temu![]()
Pa dobro eto, ako ti radiš i imaš škrinju s blagomSad mi pade na um onaj vic kad su se tako vjenčali dvoje, oboje nezaposleni, ali se vole i eto, ljubav je bitna.
Jedno jutro se ona spušta niz rukohvat umjesto niz stepenice a on je pita šta to pobogu radi, polomiće se??
-podgrijavam ručak
![]()
Znaš li ti da su mene na koljenima molili da se udam?!Bar imaš skrin od poruke sačuvan, draga uspomena:
Pogledajte prilog 1706841
I da budes multitasking ko ova goreZnaš li ti da su mene na koljenima molili da se udam?!
Moji roditelji, doduše![]()
Pa jesam multitasking, mogu istovremeno pisati na forumu, pričati na telefon, žvakati žvaku i lakirati nokteI da budes multitasking ko ova gore![]()
Svaka cast, mozes da se udas ondaPa jesam multitasking, mogu istovremeno pisati na forumu, pričati na telefon, žvakati žvaku i lakirati nokte![]()
Sada sam htela da napisem fotografije, kad sam videla tvoj citatStare fotografije.
I ja sam. Bar mislim da jesam, ili uspomena ili noćna mora.ja sam nekima stara uspomena![]()