Najdraža filmska pljačka

Meni se svideo, ima neki starinski šmek :) Ništa posebno, ali prijatan za gledanje. Zita Džouns je uvek bila jako zgodna, a kad sam se oporavila od prvog šoka što ne gledam Lajzu Mineli (niko ne može da podnese to poređenje), morala sam da priznam da je u stvari prilično dobro odradila posao u Čikagu. Inače nije stvarno dobra glumica, ali u peva/igra fino, sasvim fino. E, da, najbolje joj čuči uloga u filmu Traffic - prava žena narko-dilera (lepa, zgodna i skupo obučena).

Meni se on ne svidja. IZgled mi kao neki deda i kao ispusena mustikla.

Meni se on ne svidja. IZgled mi kao neki deda i kao ispusena mustikla.

Ni ja nisam fan u smislu da mi je neki lepotan, i svakako se ne ložim na distinguished grey... Drag mi je u nekim filmovima (Čovek koji je hteo da bude kralj, i tako tim avanturističkim, zbog likova koje tumači). Ali specifičan šmek ovog filma je baš u tome što je on star, a ona je mlada. Pa su kolege (on je učitelj, ona učenik i sledbenik), pa je tu i neka - malo neobična - ljubavna priča. Jer imaju isti (prevarantski) duh. Kao Pol Njumen i Linda Fiorentino u Where the Money Is. Ili Izabel Iper i kakosezvaše u Rien ne va plus, ili Džin Hekman i Rebeka u Heist. Sad shvatam da obožavam da gledam te ljubavne odnose među lopovima, jer nisu sladunjavi - uvek postoji mogućnost da će neko nekoga da zavrne za kintu, pa su svi stalno na oprezu i nikada ne postaje sladunjavo.

Ni ja nisam fan u smislu da mi je neki lepotan, i svakako se ne ložim na distinguished grey... Drag mi je u nekim filmovima (Čovek koji je hteo da bude kralj, i tako tim avanturističkim, zbog likova koje tumači). Ali specifičan šmek ovog filma je baš u tome što je on star, a ona je mlada. Pa su kolege (on je učitelj, ona učenik i sledbenik), pa je tu i neka - malo neobična - ljubavna priča. Jer imaju isti (prevarantski) duh. Kao Pol Njumen i Linda Fiorentino u Where the Money Is. Ili Izabel Iper i kakosezvaše u Rien ne va plus, ili Džin Hekman i Rebeka u Heist. Sad shvatam da obožavam da gledam te ljubavne odnose među lopovima, jer nisu sladunjavi - uvek postoji mogućnost da će neko nekoga da zavrne za kintu, pa su svi stalno na oprezu i nikada ne postaje sladunjavo.

Meni je on odvratan. Meni se pljacke svidjaju, jer su test ljubavi.

Film koji godinama bezuspesno trazim po raznim sajtovima, mislim da mi ovde moze neko pomoci ,jer je to upravo prava tema.Film je iz 60-70-tih,naslov filma neznam, ali znam da je na filmskom plakatu pisalo kao podnaslov "Velika pljacka po nalogu tajne britanske sluzbe".Najbitnije je za prepoznavanje filma je to sto pocinje kaubojskim dvobojem, da bi tek posle par minuta videli da to filmska ekipa radi na snimanju filma.Tu sad glavni glumac dozivljava neuspeh i svadju sa reziserom,no onda bude angazovan od nepoznate grupe ljudi za pljacku banke,naime sef se otvara na boju glasa (sto za glumca i nije neki problem). Potom radnja filma u svemu podseca na "the italijan job iz 1968". Molim sve ljubitelje ovog zanra i pisetioce sajta za pomoc.

Back