- Poruka
- 470
Vrsili su merenje naucnici iz Vince,znam pouzdano. Ima zracenja. Nakon sto sam se raspitala otisla sam i zaista mi je pomoglo. Uglavnom kod nekih bolova koje sam imala tada. Da napomenem da sam i sama veliki skeptik,inace 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moras da mi donosis...prihvatam i upload skeniranih...Šta, hoćeš da ti donesem lekarske analize ovih ljudi što su se zračili, pre i posle terapije u krugovima? To su ljudi koje poznajem, ja verujem u ono što mi pričaju. Ako ti treba dokaz na forumu NATPRIRODNE POJAVE I MISTERIJE, mislim da ovo nije forum za tebe.
Vrsili su merenje naucnici iz Vince,znam pouzdano. Ima zracenja. Nakon sto sam se raspitala otisla sam i zaista mi je pomoglo. Uglavnom kod nekih bolova koje sam imala tada. Da napomenem da sam i sama veliki skeptik,inace![]()
Ne moras da mi donosis...prihvatam i upload skeniranih...
Ovo jeste pdf za mene,od kada znam za sebe interesujem se za natprirodno...jednostavno ne prihvatam cinjenicu da se masinbravari bogate na racun tesko bolesnih ljudi tvrdeci da blejanje u tamo nekim nacrtanim krugovima leci sidu i rak!!!
,,Stajanje" je koliko ja znam besplatno ( bar jos uvek)
Niko ne garanture izlečenje niti zna kako funkcionišu.
Jednostavno tu su , nekom pomognu, nekom ne.
Evo,podebljano,obojeno i podvuceno posto vidim da nisi citala temu pazljivo...U ENERGETSKO polje „Najdanovi krugovi“ u Maloj Krsni kod Smedereva, koje navodno leči mnoge bolesti, osim milionskog građanstva, nedavno su ušli policija, tužilaštvo i zdravstvena inspekcija. Zbog nadrilekarstva i nezakonitog obavljanja zdravstvene delatnosti, zabranjen je rad dvema agencijama čiji su vlasnici lekar i mašinbravar.
- Doneta su rešenja o zabrani obavljanja zdravstvene delatnosti, za šta ove agencije nisu ovlašćene. Protiv lekara koji je vlasnik jedne od agencija, biće podneta prekršajna prijava zbog rada bez odobrenja Ministarstva zdravlja. O tome ćemo obavestiti i Lekarsku komoru Srbije - rekla je za naš list Jelica Radulović, šef Odseka zdravstvene inspekcije za Beograd.
U proteklih deset godina u lekovitim „Najdanovim krugovima“ stajalo je najmanje milion ljudi, a pacijenti su za pristojnu sumu dobijali terapiju sa „prepisanim“ vremenom stajanja u krugu.
Konsultacije lekara specijalista fizikalne medicine, kardiologa i internista naplaćivane su od 500 do 1.000 dinara. Razgovor s bionergetičarem ili radiestezistom staje 1.000 dinara. Određivanje tablice za korišćenje energetskog polja, a određuje je stručno lice sa „desetogodišnjim iskustvom“ (mašinbravar prim. aut.) košta 200 dinara.
- U dve ordinacije obavljane su konsultacije, a naplata, za koju postoji i cenovnik, uglavnom nije evidentirana kroz fiskalnu kasu, niti su uplaćivani pazari - kaže za „Novosti“ načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Smederevo Dejan Anđelković.
Izumitelj ove „lekovite biološke devijacije“, pokojni Najdan Rakić, tvrdio je da krug prečnika sedam metara, sedam kilometara u visinu isijava pozitivno zračenje koje je navodno 13 puta jače od rendgena i 30 od struje. Leči, navodno, čak i rak i sidu. Ne postoji, međutim, nikakva zvanična provera navodnog energetskog polja.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:275631-Policija-usla-u-krugove
to je bila sala naravno
a za ovo dole:
Evo,podebljano,obojeno i podvuceno posto vidim da nisi citala temu pazljivo...
Možda, mada ne vidim razlog zašto bi se moralo skinuti. Jer to su frekvencije na kojima rade ćelije i koje ustvari interferiraju sa obolelim ćelijama i vraćaju ih u zdravo stanje.
Po cijeloj Srbiji bi trebalo postaviti te krugove , da brojimo koliko ima pilecih mozgova .
Nego cujem da je taj Najdan otego papcima , nesto mu krugovi nisu pomogli !
Pomogli su mu dok je bio ziv da napuni dzepove !