Najdanovi krugovi

Vrsili su merenje naucnici iz Vince,znam pouzdano. Ima zracenja. Nakon sto sam se raspitala otisla sam i zaista mi je pomoglo. Uglavnom kod nekih bolova koje sam imala tada. Da napomenem da sam i sama veliki skeptik,inace :)

Šta, hoćeš da ti donesem lekarske analize ovih ljudi što su se zračili, pre i posle terapije u krugovima? To su ljudi koje poznajem, ja verujem u ono što mi pričaju. Ako ti treba dokaz na forumu NATPRIRODNE POJAVE I MISTERIJE, mislim da ovo nije forum za tebe.
Ne moras da mi donosis...prihvatam i upload skeniranih...
Ovo jeste pdf za mene,od kada znam za sebe interesujem se za natprirodno...jednostavno ne prihvatam cinjenicu da se masinbravari bogate na racun tesko bolesnih ljudi tvrdeci da blejanje u tamo nekim nacrtanim krugovima leci sidu i rak!!!

Vrsili su merenje naucnici iz Vince,znam pouzdano. Ima zracenja. Nakon sto sam se raspitala otisla sam i zaista mi je pomoglo. Uglavnom kod nekih bolova koje sam imala tada. Da napomenem da sam i sama veliki skeptik,inace :)

Zracenje ces pronaci na bilo kom mestu na planeti...a to,da su stvarno dolazili,mislim da bi odavno postavili na svom sajtu...
http://www.najdanovikrugovi.com

PS
Procitajte komentare ljudi koji su bili...:lol:

Ne moras da mi donosis...prihvatam i upload skeniranih...
Ovo jeste pdf za mene,od kada znam za sebe interesujem se za natprirodno...jednostavno ne prihvatam cinjenicu da se masinbravari bogate na racun tesko bolesnih ljudi tvrdeci da blejanje u tamo nekim nacrtanim krugovima leci sidu i rak!!!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

,,Stajanje" je koliko ja znam besplatno ( bar jos uvek)

Niko ne garanture izlečenje niti zna kako funkcionišu.
Jednostavno tu su , nekom pomognu, nekom ne.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

,,Stajanje" je koliko ja znam besplatno ( bar jos uvek)

Niko ne garanture izlečenje niti zna kako funkcionišu.
Jednostavno tu su , nekom pomognu, nekom ne.

to je bila sala naravno :lol:

a za ovo dole:
U ENERGETSKO polje „Najdanovi krugovi“ u Maloj Krsni kod Smedereva, koje navodno leči mnoge bolesti, osim milionskog građanstva, nedavno su ušli policija, tužilaštvo i zdravstvena inspekcija. Zbog nadrilekarstva i nezakonitog obavljanja zdravstvene delatnosti, zabranjen je rad dvema agencijama čiji su vlasnici lekar i mašinbravar.
- Doneta su rešenja o zabrani obavljanja zdravstvene delatnosti, za šta ove agencije nisu ovlašćene. Protiv lekara koji je vlasnik jedne od agencija, biće podneta prekršajna prijava zbog rada bez odobrenja Ministarstva zdravlja. O tome ćemo obavestiti i Lekarsku komoru Srbije - rekla je za naš list Jelica Radulović, šef Odseka zdravstvene inspekcije za Beograd.
U proteklih deset godina u lekovitim „Najdanovim krugovima“ stajalo je najmanje milion ljudi, a pacijenti su za pristojnu sumu dobijali terapiju sa „prepisanim“ vremenom stajanja u krugu.
Konsultacije lekara specijalista fizikalne medicine, kardiologa i internista naplaćivane su od 500 do 1.000 dinara. Razgovor s bionergetičarem ili radiestezistom staje 1.000 dinara. Određivanje tablice za korišćenje energetskog polja, a određuje je stručno lice sa „desetogodišnjim iskustvom“ (mašinbravar prim. aut.) košta 200 dinara.
- U dve ordinacije obavljane su konsultacije, a naplata, za koju postoji i cenovnik, uglavnom nije evidentirana kroz fiskalnu kasu, niti su uplaćivani pazari
- kaže za „Novosti“ načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Smederevo Dejan Anđelković.
Izumitelj ove „lekovite biološke devijacije“, pokojni Najdan Rakić, tvrdio je da krug prečnika sedam metara, sedam kilometara u visinu isijava pozitivno zračenje koje je navodno 13 puta jače od rendgena i 30 od struje. Leči, navodno, čak i rak i sidu. Ne postoji, međutim, nikakva zvanična provera navodnog energetskog polja.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:275631-Policija-usla-u-krugove
Evo,podebljano,obojeno i podvuceno posto vidim da nisi citala temu pazljivo...

Po cijeloj Srbiji bi trebalo postaviti te krugove , da brojimo koliko ima pilecih mozgova .
Nego cujem da je taj Najdan otego papcima , nesto mu krugovi nisu pomogli !
Pomogli su mu dok je bio ziv da napuni dzepove !

Po cijeloj Srbiji bi trebalo postaviti te krugove , da brojimo koliko ima pilecih mozgova .
Nego cujem da je taj Najdan otego papcima , nesto mu krugovi nisu pomogli !
Pomogli su mu dok je bio ziv da napuni dzepove !

Na onom linku koji je @***** postavio lepo piše da Najdanovi krugovi ne garantuju izlečenje. Znači mogu da ti pomognu a može da se desi i da to ne učine. Ne garantuju večni život zato je Najdan i preminuo.
Sramota je što su ljudima naplaćivali.

Vraćam ovu temu iz mrtvih iz prostog razloga što ne mogu da poverujem kakve gluposti su ovde napisane.
Jednostavno ne dozvoljavam da se ime mog pradede tek tako blati.
Pre svega da razjasnim jednu stvar, Najdan nije naplaćivao svoje usluge i strogo je bio protiv toga! Jedini novac koji je zaradio bio je od prodaje knjiga.
Dotična gospodja, u čijem dvorištu u Maloj Krsni se nalazi jedan krug je to i te kako koristila i uzimala novac od nesretnih ljudi, zbog čega je Najdan imao problem.
Godinama je milion ljudi dolazilo kod njega sa svih strana sveta sa raznim bolestima i problemima. Neki su izlečeni, neki nisu. Zašto? Nikada nećemo znati. Mnogi, nekada bolesni, svedočili su o svom ozdravljenju, što sam i sama bezbroj puta slušala.
Krugovi nisu magija i ne garantuju večni život! To su tek besmislice. Najdan je umro u dubokoj starosti, od srca u snu i spokojan je otišao sa ovog sveta.
Istina je da su naučnici iz Vinče vršili merenja i potvrdjeno je da zračenja ima.
To što se neka malogradjanština bogatila na račun bolesnika, neka im na čast, verujem da nisu prošli nekažnjeno.
Najdanova jedina želja je bila da pomogne svima oko sebe, što je čitav život činio, a živeo je skromno.
Samo njegovo ime Najdan (od reči nada) vodilo ga je ceo život, nada u neko bolje vreme za šta se i sam borio. Bio je retko dobar čovek.
Svako, ko ne razume njegov rad, neka ga ne osudjuje, već nek se zapita šta je dobro za druge učinio kao što je činio Najdan, ceo svoj život.

Za razliku od duhovnih aspiranata koji krug (sanskrit mandala) već koriste kao sredstvo za meditaciju kod običnog čoveka slikanje mandale predstavlja pokušaj samoizlečenja kome nesvesno i spontano teži. Jung je imao pacijentkinju koja je nacrtala spontano čitavu seriju mandala i koje su plenile svojom lepotom. One se takođe mogu javiti i kroz snove da bi se odbranila psihička celovitost i očuvala unutrašnja ravnoteža.

images

images

neshat-shirin-1957-iran-rapture-men-seated-on-circle-a-1106735.jpg

MenFacingCentreOfCircle.jpg

Back