Najdanovi krugovi

ko zna kakav je tu radioaktivni otpad zakopan....

Ovo mi je naj realnije do sad. Nas narod je neumeren, svemu pridaje neki znacaj. Kad Miletova kobila prdne na livadi, to seno je odmah - lekovito !!!
Juce gledam na RTS 1, kod Beograda neka bara zaostala od probnog busenja nafte...Ljudi poskakali u blato, scena k'o u Indiji na reci Gang...babe se ritualno mazu blatom po licu pred kamerama...a sa druge strane uliva se fekalna kanalizacija !!! Pa mnogi ljudi ni danas ne znaju da kupovna, prava, mineralna voda, nije dobra za svakog !!!

čuj radioaktivni otpad :lol:

pa nije mala krsna springfild ebote! :lol:

ima toga i mom kraju, na vrhu jednog brda na domak grada. tu sigurno mister berns i smiters nisu zakopavali radioaktivnu burad.
to je bila pretpostavka...izmedju ostalog znam za jedno mesto gde je davno bio rimski rudnik bakra...i seljaci koji imaju njive okolo su se decenijama cudili kakvi su to crveni krugovi precnika 2-3 metra na kojima ne raste bukvalno nista,sta god da urade,dovuku zemlju i sipaju,nadjubre....opet nista
pogadjas?
otpad iz njihovih kazana za topljenje rude u obliku polulopte precnika cca 1,5m na dubini od oko 2-3m,neki dokoni seljak iskopao...

nije placebo :( moyda nije bash ni ultra kul ali placebo nije

OK, slazem se ali pojavi se neko cudo i ljudi odmah znaju da je to dobro i lekovito za odredjene stvari. Pa ko im je to rekao ? Kad pre su doticni ljudi stigli da se izlece ( instant ) ? Mislim, ima mesta gde se ja zaista osecam spokojno i opusteno, lek ( lekovito ) za dusu, zove se kafana :)
Gledam inace na vojnoj topografskoj karti, obelezeni izvori pijace vode i ove koja nije bas za upotrebu. Ovih, drugih je pun q...c po planini i prilicno je opasno iznositi proizvoljne zakljucke. Medjutim ljudi svaku kiselu vodu smatraju konzumnom i naravno lekovitom...Kazu, pusti prvo stoku da vidis hoce li piti ali sumnjam da ce krava bas piti "Knjaza" ?!? Moj ker i macka nece !

a dobro to ti je tako kod nas : ) ono kad se i nakane ljudi da malo rade onda izbije neki rat i poremeti se i onda opet ispochetka. neko valjda treba da bude da eventualno organizuje sredjivanje tih npr izvora. mada valjda i ovi drzavni nesto rade nije da bas ne rade nista. ali recimo i bgd ima dosta tih izvora, pa kad gledas onaj sajt za gradski zavod za javno zdravlje... ono vecina ih je iz nekog razloga neupotrebljiva (oni to proveravaju mesecno i situacija se menja)... eto to je recimo steta.. mad aoni valjda i napisu da nesto nije za upotrebu a neko to skine : ))

e inace za tu malu krsnu valjda ima neki covek koga pitash sta i kako, neki tu valjda bioenerg. za to. i valjda ne mozes sa pejsmejkerom
eto isla bih da probam to mozda al bas da ne budem zavisna?

Izumitelj ove „lekovite biološke devijacije“, pokojni Najdan Rakić, tvrdio je da krug prečnika sedam metara, sedam kilometara u visinu isijava pozitivno zračenje koje je navodno 13 puta jače od rendgena i 30 od struje. Leči, navodno, čak i rak i sidu. Ne postoji, međutim, nikakva zvanična provera navodnog energetskog polja.
Konsultacije lekara specijalista fizikalne medicine, kardiologa i internista naplaćivane su od 500 do 1.000 dinara. Razgovor s bionergetičarem ili radiestezistom staje 1.000 dinara. Određivanje tablice za korišćenje energetskog polja, a određuje je stručno lice sa „desetogodišnjim iskustvom“ (mašinbravar prim. aut.) košta 200 dinara.:lol:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:275631-Policija-usla-u-krugove

a valjda treba da skinesh nakit, da li metal sa sebe kad ulazis u to?
a je l mozes da stanesh dzabe, da ne pitas ovog bioenergeticara nego tek tako? mozda za neke slucajeve nije bas dobro
ima sigurno takvih mesta jos... recimo u bgd su valjda na nekim dobrim lokacijama... sta znam cula sam za ruski dom i valjda dom sindikata i jos nesto... tipujem i na sava centar (za to nisam cula)
nekada su se crkve zidale na tim dobrim energetskim mestima, danas ne znam koliko se vodi racuna, ali kad udjes u staru crkvu i novu... pa stare su bolje, mozda ima veze s tim
imam neki visak ovde ali nisam jos pocela da naplacujem usluge, ko zna el se razumem ili ne ; ))) idem, on se nesto vrti, i ono svi srecni ; )))

daj mi jedan dokaz da je nekome pomoglo blejanje u tim krugovima...ne pricu vec dokaz,uostalom i oni sto se valjaju u fekalijama,bilo neki dan na tv-u,tvrde da im pomaze...dokazi suprotno :lol:

Šta, hoćeš da ti donesem lekarske analize ovih ljudi što su se zračili, pre i posle terapije u krugovima? To su ljudi koje poznajem, ja verujem u ono što mi pričaju. Ako ti treba dokaz na forumu NATPRIRODNE POJAVE I MISTERIJE, mislim da ovo nije forum za tebe.

Back