Najčešći razlog za prevaru/raskid?

celog zivota ssve do sad (pa nije valjda do prekosutra?) sam mislio da je brak nezakonit.
pa dva braka sam imao i osecao se ko kriminalac u zatvoru tokom trajanja oba nesretna perioda bre.

a vidis, sad znam, shrmc... bio sam zrtva i law abiding gradzanin...

hvala ti tico na ovom otkrovenju, veliki je to pochetak za mene. uzece vremena ipak da moja dusha primi sve to i sebi oprosti za godine lazi...
eh da sam znao onda da je zakonit... ne bih se ni zenio

Imam odlicno iskustvo sa brakom i zahvaljujuci njemu sam pohebao poprilican broj zena.Stos je u tome da im ga obecas ali kad ti dojadi torbanje te lodache onda se predomislis i kazes da ne zelis brak.Tad lepo pazaris kikiriki i kokice i posmatras kako se doticna baca u histericne predstave

Imam odlicno iskustvo sa brakom i zahvaljujuci njemu sam pohebao poprilican broj zena.Stos je u tome da im ga obecas ali kad ti dojadi torbanje te lodache onda se predomislis i kazes da ne zelis brak.Tad lepo pazaris kikiriki i kokice i posmatras kako se doticna baca u histericne predstave

haha.. ma shugi razumem te, al ebiga, moja evolucija je dugo trajala. misim doslo iz dupeta u glavu malo-mnogo kasnije. ti im obecas brak, kresnes ih pa odes, ja im ponudim kitu pa odem. ne dam im, vecina njih mi se gade iako mi testosteron i muski libido izlaze na uhogrlo nos. e tu dvojicu kontrolisem maksimalno a nagrada mi je osecaj moci, sebe da pobedim a njima dusu da uzmem, zguzvam i bachim.

bolje nego sve yebachine sveta.

celog zivota ssve do sad (pa nije valjda do prekosutra?) sam mislio da je brak nezakonit.
pa dva braka sam imao i osecao se ko kriminalac u zatvoru tokom trajanja oba nesretna perioda bre.

a vidis, sad znam, shrmc... bio sam zrtva i law abiding gradzanin...

hvala ti tico na ovom otkrovenju, veliki je to pochetak za mene. uzece vremena ipak da moja dusha primi sve to i sebi oprosti za godine lazi...
eh da sam znao onda da je zakonit... ne bih se ni zenio

Nepotrebna ironija. Imaš li dece? Ako želiš odgovori. :)

1612675057408c35771e816.gif

Back