gost 279531
Stara legenda
- Poruka
- 80.235
..... Ajmo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ispunjavanje bracnih obaveza sex ,kuvanje, pranje, odrzavanje kilaze
za prevaru ne treba razlog nikad ni traziti
a za raskid...pa sta znam, ima ih koliko oces
valjda je lakse naci razlog da odes nego da ostanes i malo potrudis oko nekog odnosa
Za prevaru je jedan od najcescih razloga ukazana prilika. Jednostavno, naidjes na neku seksi ribicu, nadjes se u takvoj situaciji i eto ti vec belaja.![]()
TOP 10 MOST COMMON REASONS FOR BREAKUP..... Ajmo
A ti tako radiš?![]()
Ne radi se o meni, nije to tema.
Pisem uopsteno i na osnovu nekih mojih zapazanja i iskustava.
Ovde kod mene se najvise desava na proslavama Bozica u firmi. Nasa je sledece nedelje.![]()
Banditi.
Nije, nego ljudi sljakaju citavu godinu...i onda sebi malo daju oduska na kraju godine, sta ce...
Mene kolege vec upozorile...kazu dovoljno da te vide da na proslavi pricas sa nekom koleginicom, odmah ce biti traceva. Reko´ "hvala vam...napisacu na celu da mi se zenske ne obracaju".![]()
ZNači stvarno ste komplet kvarni.
Ma ko ti kaže, nisam ja , moja sestra ima muža, sve ok, zaposlen, školvan, master jeee, dobra platica, ona čuva dete i vidim ja da ima tu nesto sumnjivo, pa malo njuškam...
A sta je tebi konkretno sumnjivo, na osnovu cega sto si zapazila?
Ona je klasična domaćica, sad kao počela nešto da radi, honorarno, tek da izadje iz kuće ... inače je strašno ljubomorna, a on je sujetan uobražen tip, misli da je prepametan... ma mislim da mi je sumnjivo...
Uletanje u tuđi voćnjak !
Tuđe voće slađe.
U dedinom voćnjaku uvek stoje stabla jabuke !
Nije, kad sam ja imala probleme ona mi je pomogla, bar pokušala, pa bi i ja ...ako mogu, mada možda je pametnije da se ne petljam.
..... Ajmo
..... Ajmo
To je dosta opipljiva stvar. Ako se petljas na nacin na koji ne treba da se petljas - na kraju mozes ispasti okrivljena ili kriva za mnogo toga. Sa druge strane razumem i to da ti sestra znaci i da ne zelis da je bilo ko pravi budalom. Prvo proveri kakav je teren, nemoj da joj odmah uleces sa pricom kako sumnjas da je muz vara.
Na ppa dje?
Gde da idemo?
Najpre pobrkala si prevaru i raskid.
Prevara je urodjena osobina mlatimudana & opajdara.
Raskid je normalna ljudska pojava.
Normalna je...kao i sto je prevara normalna stvar. To da li je za osudu, da li je moralno prihvatljiva i kako se na to gleda u drustvu - to je nesto drugo.
Elem, na prevaru sam se vec osvrnu, tako da cu da kazem i koji u vezi raskida. Razlog za raskid moze da bude da si provalio da ti je draga sa foruma bila vec dobrim brojem forumasa.![]()