Najbrži recepti za samce?

ako hoces zdraviju,u zavisnosti od porcije ,stavi u neku solju ili casu supenu kasiku do 2 brasna i stavi alevu papriku,dodaji vode da bude retko ko za palacinke i nali pasulj,smanji temperaturu kuvanja,i desetak minuta mesaj da ne zagori i bice tip top...Mi smo tako na kampovanju radili...
ja volim pravu zapršku. Ono bez zaprške pominjem da sam probao ali nije moj izbor

ali za kampovanje ako nemaš tiganj i šta treba, super ti je savet

Било који рецепт

+
https://www.market.metalac.com/ekspres-lonci/metalac-ekspres-lonac-5l.html

Пријатно, Сенсеи 😁
znači fora je u loncu?

metalac-ekspres-lonac-5l_3.jpg

kad sam zamrzneš svoje sveže jelo onda je mnogo bolje nego ono zamrznuto iz samoposluge. Tamo nikad ne znaš ko je i kako to spremio i šta je trpao.
u zivotu nisam zamrzla skuvano, peceno jelo...jesam za kucu, dok sam joj kuvala obroke

@tema
u 99,99% slucajeva pravim jela koja zahtevaju od mene aktivni boravak u kuhinji ne duzi o 15tak min
sem svih vrsta testenina tu su i sve pecene stvari...pljeskavice, pile, sta god...
pa cak i gulas, paprikas, musaka, razne supe za sve je tu priprema kratka...

A i to sto ide u rernu opet se napakuje pa moze da se ukljuci i radi nesto drugo,smor su sarme,nesto sto se pakuje dugo,mora da se mesa i cinculira,nema vise nasih baba da se pojede nesto ukusno,mora da se juri karijera
ne voli svako kuhinju, zasto je to lose? mogu u basti biti satima ali u kuhinji da potrosim sate..neka hvala...
moze posteno da se skuva, pece i brzo...
sarmu retko kad spremam kada si je vec spomenuo...ali imam alternativu, meni isto ukusnu sa kiselim kupusom i mesom koje se kuva...samo sto se ne zavija...kao da je forma bitna...

ne voli svako kuhinju, zasto je to lose? mogu u basti biti satima ali u kuhinji da potrosim sate..neka hvala...
moze posteno da se skuva, pece i brzo...
sarmu retko kad spremam kada si je vec spomenuo...ali imam alternativu, meni isto ukusnu sa kiselim kupusom i mesom koje se kuva...samo sto se ne zavija...kao da je forma bitna...
Ne sprema se sarma toliko cesto,u zimskim mesecima pa jednom mesecno pun lonac ,zaredjas par dana pa iskuliras,nije bauk nekad potrositi sat 2 na spremanje,kad gledam na tvu emisije putovanja iz nasih krajeva pa pune trpeze raznih djakonija ide mi voda na usta,ne moze taj osecaj doma i pune trpeze nista da zameni,kad je puna kuca onda ne moze na brzinu da se smandrlja kao za samce

A i to sto ide u rernu opet se napakuje pa moze da se ukljuci i radi nesto drugo,smor su sarme,nesto sto se pakuje dugo,mora da se mesa i cinculira,nema vise nasih baba da se pojede nesto ukusno,mora da se juri karijera
ja sam za sarme spreman da se žrtvujem

Meni gulaš i musaka nisu baš brza jela. Pa čak ni prava supa, domaća nije baš brza.
pa ako treba da prvo uhvatiš kokošku u dvoriištu ... :)

Meni gulaš i musaka nisu baš brza jela. Pa čak ni prava supa, domaća nije baš brza.
mislila sam na aktivno vreme provedeno u kuhinji, meni je to bitno...a posle koliko se ono pece, kuva...nekada proviri, doda nesto...taj deo mi nije toliko bitan :)

Ne sprema se sarma toliko cesto,u zimskim mesecima pa jednom mesecno pun lonac ,zaredjas par dana pa iskuliras,nije bauk nekad potrositi sat 2 na spremanje,kad gledam na tvu emisije putovanja iz nasih krajeva pa pune trpeze raznih djakonija ide mi voda na usta,ne moze taj osecaj doma i pune trpeze nista da zameni,kad je puna kuca onda ne moze na brzinu da se smandrlja kao za samce
a jbga...mozda da imam porodicu...ne znam...ovako...za sebe ne radim to..tacno bih upala u depresiju da nemam sa kim da delim sve te djakonije...

od kilo i po mesa mlevenog napravis sarme i skuvas.jedes sam krijuci se,iskljucis telefone,interfone,auto preparkiras u treci parking .cetvrtog dana ono sto je ostalo rasporedis u one plasticne kutije sa poklopcima, jeftine i u zamrzivac .isto tako i sa svim kuvanim jelima.kilo pasulja skuvanog,jedan deo u te kutije pa u zamrzivac a od ostalog pravis sta oces za trenutnu upotrebu.po potrebi vadis iz zamrzivaca - oces corbasti ili gusti ili prebranac samo malo doradis.

Back