Kojih su to idelanih jedanaest u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu (u istoriji fudbala) po vama? Koji je to tim koji je do sada obeležio ovu igru? Najboljih XI u fudbalu po vašem mišljenju?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi Ronaldo umesto Pelea i sve pet. Mada i Kristina visi.Moj tim je: Bufon, Nesta, Bekenbauer, Roberto Karlos, Kafu, Mateus, Zidan, Maradona, Mesi, Kristiano Ronaldo, Pele.
Ja sam se dvoumio između Maldinija i Neste ali sam prednost dao Nesti jer je osvojio svetski šampionat.Jašin, Kafu, Bekenbauer, Maldini, Roberto Karlos, Zidan, Krojf, Gulit, Mesi, Pele, Van Basten.
Da, oni su tu negdje. Težak izbor.Ja sam se dvoumio između Mald8nija i Neste ali sam prednost dao Nesti jer je osvojio svetski šampionat.
Stavio si Maradonu.Zaboravio sam Maradonu. Neka bude umjesto Gulita.
Jašin, Kafu, Bekenbauer, Maldini, Roberto Karlos, Zidan, Krojf, Maradona, Mesi, Pele, Van Basten.
To sam naknadno zamjenio Maradonu umjesto Gulita.Stavio si Maradonu.
Okej ti je tim....Moj tim je: Bufon, Nesta, Bekenbauer, Roberto Karlos, Kafu, Mateus, Zidan, Maradona, Mesi, Kristiano Ronaldo, Pele.
Momak trijumfalno dominira nad ribama - nemam reči.
Milojević, Radinović, Belodedić, Najdoski, Vasilijević, Ratković, Jugović, Mihajlović, Stošić, Savićević i Pančev.Moj tim je: Bufon, Nesta, Bekenbauer, Roberto Karlos, Kafu, Mateus, Zidan, Maradona, Mesi, Kristiano Ronaldo, Pele.
Fali ti defanzivno vezni igrač. Imaš samo jednog klasičnog veznog koji je ofanzivno orijentisan.Kasiljas - Dani Alves - Kanavaro - Maldini - R.Carlos - Ronaldinho - Inijesta - Mesi - Ronaldo C - Ronaldo - Maradona
Fali ti defanzivno vezni igrač. Imaš samo jednog klasičnog veznog koji je ofanzivno orijentisan.
Pa ja sam mogao umesto Mateusa da stavim desetoricu njih ali ne može tim da igra bez osigurača na sredini terena. To nije ni Btazil 2002. i 2006. igrao na svetskim prvenstvima.Znam, ali prosto ne mogu da ne uglavim Ronaldinja ovde, čovek je igrao najlepši fudbal koji sam gledao. On, Ronaldo, čak i Adriano.
Pa ja sam mogao umesto Mateusa da stavim desetoricu njih ali ne može tim da igra bez osigurača na sredini terena. To nije ni Btazil 2002. i 2006. igrao na svetskim prvenstvima.