Najbolji znak u krevetu !!!

Original postavio Milica kamilica
Podznak RIBE

Ako ste rođeni u podznaku Ribe, onda ste Vi u seksu upravo onakvi kako to želi partner. Vašim cjelokupnim životom, a pogotovo seksom upravljaju emocije. Prepuni ste emocija i stalno tražite priliku da ih iskažete. Seks je pravi način za tako nešto. Iako Vi u ljubavnom činu igrate podređenu ulogu to Vas ne onemogućava da izrazite svoje najdublje emocije. U seksu ste maštoviti i osjećajni i žudite za uzbuđenjima i senzualnošću. Zato Vam najviše odgovaraju partneri koji su izuzetno slobodni u seksu. Očekujete od partnera da Vam kaže šta želi i sami rijetko inicirate neko novo događanje. U stanju ste da pratite partnera u svemu, čak da i svoju izdržljivost uskladite sa njegovom. Ako Vas neko dobro „startuje” tada Vas je teško zaustaviti. Vaš osnovni cilj je da partner bude zadovoljan i spremni ste i da glumite da bi ste to postigli.
Tokom seksa na prvi pogled djelujete uzdržano i prepuštate dominaciju partneru. Međutim, veoma ste sposobni da i takvim ponašanjem izrazite svoje duboke emocije i postignete sopstveno seksualno zadovoljstvo. Iako Vaše seksualne želje imaju plime i osjeke to ne prenosite na partnera. Uvijek ste spremni da ga zadovoljite. Zbog svoje prevelike emotivnosti, miroljubivosti i predusretljivosti vjernost nije Vaša najjača strana. Teško možete da odolite ako je neko veoma uporan. Svjesni ste te svoje slabosti pa se od nje branite povučenošću i svjesnim izbjegavanjem „vrućih situacija”. Perverznost Vam nije urođena, ali je ne izbjegavate ako je to u funkciji onoga što se dešava u krevetu. Relativno kasno seksualno sazrijevate, ali uspjevate da nadoknadite propušteno. Kada Vas, ponekad, obuzmu tjeskobna duševna stanja utjehu tražite u čulnosti, ali i u nekim drugim poročnim stvarima kao što je konzumacija narkotika i pijanstvo. Vi ste osoba kojoj seks i čulnost pomažu da se bolje osjeća.

Neptunijanka:
Funkcionise astrologija ko svajcarski sat! :grin:
Ma skroz tacnooo!!!

violette:
Pa muskarac-Bik...

Мада ово с моје стране делује јако нескромно, али захвалио би се свима који не сумњају у супреиорност бикова!!!
stern05.gif

Skorpije!

Meni je u najboljem secanju ostala dupla skorpija. Neverovatan talenat za erotiku!!!
Dupla skorpija je kralj sexa!!!

P.S. Ovo pise zenski dupli ovan. Ne mora da znaci da ce biti i vama skorpijica najbolja!

Spoj je bio gotovo parapsiholoski (ja / dupli ovan i on /dupla skorpija)!!!!

Dragi moji, drage moje...

ovde smo se malo duže zadržali na temi seksa i horoskopa... Videli smo, kao i uvek šarolika i oprečna razmatranja i mišljenja, što je veoma dobro. Ovako data raznolikost mišljenja i uverenja govori kako smo svi različiti, tako neponovljivo savršeni... Tako je i sa seksom i krevetom i uopšte tako je kroz sva životna polja...
Nego, da manemo filozofiju i bacimo jedan kratak zaključak na temicu...
Naime, naša seksualnost i odnos prema seksu su sastavni dio našeg karaktera i temperamenta. Precizan odgovor na pitanje kakvi smo u seksu može dati samo astrološka analiza naše natalne karte. Međutim, naš Ascendent ili podznak ( horoskopski znak koji u trenutku rođenja izlazi na istoku) je jedan od najjačih indikatora naše seksualnosti. ........ (Sve one koje zanima podznak i seksualnost neka se vrate na stranicu 18 )
A evo i rezultata kako ste glasali.. odnosno kako ste se izjašnjavali:

Škorpija - 29 glasova
Bik - 20
Blizanci i Ribe - po 9
Ovan - 8
Strelac - 7
Lav - 6
Jarac i Vodolije - 5
Rak - 4
Devica i Vaga - 3

Puno pozdrava za sve forumaše i hvala vam što ste podržali temu, samim svojim učešćem u istoj.
Želim vam dobar seks, redovan seks i siguran seks, i ne zaboravite, najlepši je onaj iz LJ U B A V I

ja licno iz iskustva a razumem se u te stvari imam ga enormno mnogo najbolje su zene device skorpije i (ribe ali samo kad su u kombinaciji sa muskarcem ribom i to najbolje bi bilo da su oboje duple ribe,jes da nema nekog srecno zivota zajedno ali sex im je neopisiv u krevetu traje godinama prim.prev sate veoma mastoviti preverzni i strstaveni)
a sto se tice muskaraca da ne ispadne da sam neskroman ali moje prijateljice i drugarice jednoglasno kazu najbolji su tipovi ribe i skorpije u krevetu a najbolja kombinacija je ili skorpija riba ili riba skorpija e to je pakao
ribe imaju jedninstvenu moc da osecaju partnerovu senzualnst i sexualnu energiju koju im isti odasilje,svojim culima naravno ribe koje rade na sebi to osecaju i za njih sex nije sport vec magija u teoriji i praksi...
ja recimo radim par godina tantra yogu extra je stvar

mislim da nije pravo pitanje koji je znak najbolji u krevetu vec koji se znak sa kojim dobro slaze u krevetu, prvo sto jedna osoba nije probala sve znake a drugo desila mi se situacija da su mi dve razlicite drugarice pricale o svom isustvu sa istom osobom i jedna je bila naprosto odusevljena a ova druga skroz razocarana bas mi nije bilo jasno kao da nisu pricale o istom muskarcu!

A da i procitala sam u jednoj knjizi na bazi psihologije, nesto sto i nema veze sa horoskopom a pise ovako, mnogo boli u krevetu su muskarci koji imaju mali polni organ jer se zbog svog nedostatka ikompleksa vise trude i posvecuju vise paznje predigri dok su oni obdareni skrti i skoro zanemaruju predigru jer misle da je to sto im je polni organ veliki dovoljno da bi bilo dobro!!!!!!!!

Milica kamilica:
Podznak SKORPIJA

Vi pretjerujete sa seksom i u seksu. Vi ste osoba sa veoma jakim seksualnim mogućnostima. Malo koji drugi znak može po tome da se poredi sa Vama. Cijela Vaša pojava je namagnetisana seksom, ali ste Vi u stanju da vršite kontrolu nad sobom što još više privlači suprotan pol. Vaša želja za uživanjem u seksu je veoma snažna. Zbog nje ste u stanju da dostignete neslućene visine, ali i da potonete u bezdan. Vi seks shvatate izuzetno ozbiljno (kao uostalom i sve druge stvari) i zato niste zainteresovani za jednokratni seks i prolazne veze. Vama treba jaka veza da bi ste mogli u potpunosti da utolite svu svoju ogromnu strast. Redovan seks je obavezan. Vi tokom seksualnog čina kontrolišete situaciju u potpunosti. Ono što se dešava u krevetu ne dešava se samo na fizičkom, već i na mentalnom planu. Od svih znakova Vi seks najintenzivnije doživljavate kao mentalnu i emotivnu aktivnost. Veoma ste seksualno izdržljivi i u stanju ste da potpuno fizički i psihički iscrpite partnera. Često na njemu ostavljate vidljive znakove svoje neobuzdane strasti.
Škorpije često uživaju u sadomazohističkom seksu. To ne rade svjesno, već se toliko zanesu u seksualnoj igri da višak svoje energije jednostavno nijesu u stanju da kontrolišu. Iako u osnovi nijeste perverzni, Vama se lako dešava da obrišete granicu između normalnog seksa i perverzije. Neko bi mogao, poslije svega rečenog, da zaključi da Vi lako krećete u akciju kako bi ste zadovoljili svoje seksualne apetite. Međutim, to nije tačno, naprotiv, Vi se ne odlučujete za brz početak akcije. Polagano krećete, ali kad se odlučite nije Vas moguće zaustaviti i teško Vas je zadovoljiti. Ukoliko Vas partner ne zadovolji u seksu, nećete ga dugo opravdavati, jer za Vas je seks nešto više nego za druge znakove
mada i u ovome sto se tice podznaka ima istine,dosta sam se pronasla u tekstu!

Back