Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12507682_842875982492029_7445639992949781298_n.jpg

Mama i ja smo sinoć razgovarali, i nekako smo došli do teme eutanazije. Rekao sam joj da ako se ikad nađem u situaciji da živim kao biljka, vegetiram te ovisim o aparatima i onim bolničkim tekućinama da smjesta isključi aparate.

Mama me pogledala s divljenjem, ustala i krenula redom iskapčati računalo, router, reciver, uzela mi mobitel a na kraju iz hladnjaka pobacala sve kole, pivo i energetska pića.

Policajac poslao ženu i djecu na more i poslije tjedan dana dolazi i on. Čim je ušao u hotelsku sobu navalio je na svoju ženu.

"Ali dragi, djeca su u sobi do nas, ne možemo to ovdje raditi", kaže ona.

"U pravu si, idemo na plažu", odgovori on.

Poslije pola sata, na pustoj plaži u sumrak, njih dvoje počinju strastveno voditi ljubav. Dok su tako njih dvoje bili u ljubavnom zanosu, pokraj njih odjednom se pojavi policajac i grakne: 'Sram vas bilo, oblačite se odmah! Takve stvari ne rade se na javnom mjestu!'

"Uuh, izvinite", kaže muž i dodaje: 'Ovo je bio trenutak slabosti. Znate, nismo se vidjeli cijeli tjedan, a ja sam isto policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu.'

"U redu, vi ste kolega i vas ću pustiti, ali ovoj ku*vi je ovo već treći put ovaj tjedan i kazna joj sada ne gine!", odgovara policajac.

Zapovijedi Bog Adamu:

Prijeći ćeš preko ovog brda i..

"A što je to brdo?

I Bog mu objasni.

"I onda ćeš preplivati rijeku..."

"A što je to rijeka"

Bog mu objasni.

"Potom ćeš hodati ravnicom"

"A što je to ravnica"

I Bog mu objasni

"Na kraju te ravnice, naći ćeš pećinu i ući..."

" A što je to pećina"

Bog mu i to strpljivo objasni.

"Tu ćeš naći ženu".

"A što je to žena"

I to mu Bog objasni, ali već lagano gubi strpljenje.

"Dakle, jedino što trebate činiti je razmožavati se".

"A kako da se razmnožavamo?", upita Adam.

Bog mu i to objasni:

"Imaš li još kakvih glupih pitanja? Kreni!", zagrmi Jahve.

Adam posluša, prijeđe brdo, rijeku, ravnicu, našao pećinu, uđe, ali niti za dvije minute izlazi, raširi ruke i pogleda prema nebesima:

"A što je to migrena?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back