Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sede slon i miš u bioskopu. Slon je sedeo u prvom redu a miš u drugom, iza slona. I naravno, miš ništa nije video od. Ode miš 2 reda ispred slona i nervozno se prodere:
-JEL SAD VIDIŠ KAKO JE TO?!?!?!?

Govori se u školi o profesionalnom usmerenju, i učiteljica pita: • Perice, šta bi ti želeo da radiš u životu? • Da pijem viski i ***** ženske! Učiteljica mu prilepi šamarčinu. Dođe Perica kući, vidi otac desni obraz, sav crven... • Šta je to bilo? • Udarila me učiteljica. • Šta si radio? • Pitala me šta bih želeo da radim u životu, i ja joj lepo rekao da bih želeo da pijem viski i ***** ženske... Otac mu prilepi šamarčinu. Sutradan u školi vidi učiteljica da su Perici oba obraza crvena... • Šta bi sa drugim obrazom? • Ispričao sam tati i on mi lupio šamar. • I, jesi li nešto naučio iz svega toga? • Jesam... piću Coca Colu i drkaću...

Hitna služba
Utrči čovjek sav zadihan u ljekarnu i preko reda poviče ljekarnici:
- Oprostite, molim vas, jako mi je važno i hitno. Trebam još jednu kutiju onih tableta za spavanje koje ste neki dan dali mojoj ženi.
Opet se probudila!!!

Osjećajan suprug
Suprug sjedi u sobi, gleda televizor, čita novine, ukratko dosađuje se, pa kaže svojoj ženi:
- Ne mogu više gledati kako se po cijeli dan mučiš s tim suđem!
- Pa što da radim, čovječe?
- Zatvori barem vrata od kuhinje

Teška vremena
- E moj Haso, teška su vremena došla: nema posla.
- Ja ti mislim, Mujo moj, da bi bilo dobro da mi otvorimo javnu kuću. Nezaposlenih Ukrajinki ima koliko god 'oćeš. Pos'o bi nam cvjetao!
- Eh, srami se, da znaš! Brineš se o Ukrajinkama, a eno ti i mati i sestra i žena u poduzeću na čekanju.

Pregled najluđih američkih zakona.....autorica Annie Tucker Morgan

Svaka američka savezna država ime najmanje jedan prečudan zakon zbog kojih biste mogli biti u nevoljama iako vam se čini da niste učinili ništa nezakonito.

Nemojte reći da vas nismo upozorili...

Pročitajte neke od najbizarnijih zakona:

Alabama: Ilegalno je nositi lažne brkove koji bi mogli izazvati smijeh u crkvi.

Aljaska: Zabranjeno je šaptati nekome tijekom lova na sobove.

Arizona: Ako vas policija uhvati tijekom sječe kaktusa završit ćete u zatvoru na - 25 godina!

Kalifornija: Ilegalno je jesti naranču tijekom kupanja u kadi.

Colorado (područje Denvera): Zabranjeno je posuditi usisavač susjedu.

Connecticut: Kiseli krastavac nije kiseli krastavac ako ne odskače kad ga se baci.

Delaware: Ilegalno je vjenčati se zbog 'izazova ili istine'.

Washington, D.C.: Zabranjeno je u javnosti objaviti priopćenje da je netko kukavica jer nije prihvatio izazov za dvoboj.

Florida: Ako slona zavežete za parkomat, morate platiti istu cijenu 'parkiranja' kao da ste parkirali vozilo

Georgia: Ilegalno je promijeniti odjeću na lutki u izlogu ukoliko prvo ne navučete zavjesu da ju prolaznici ne gledaju.

Havaji: Svi žitelji bit će kažnjeni ukoliko ne posjeduju brod.

Idaho: Muškarac ne smije svojoj ljubavi pokloniti bombonijeru lakšu od 25 kilograma.

Illinois: (područje Chicaga): Ilegalno je u kazalište povesti francusku pudlicu.

Indiana: Vrijednost broja pi je 4. Ne 3,141592...

Iowa: Jednoruki klavijaturist mora svirati besplatno.

Kansas (područje Natome): Ilegalno je bacati noževe na muškarce koji nose odijelo s crtama.

Kentucky: Svaki građanin barem jednom godišnje se mora istuširati.

Louisiana: Ako ugrizete nekoga svojim zubima to je napad, a ako ugrizete nekoga sa zubnom protezom to je već - teški napad.

Maine: Bit ćete kažnjeni ako božićne ukrase zadržite do 14. siječnja.

Maryland (oko Baltimorea): Ilegalno je očistiti umivaonik, koliko god prljav bio.

Massachusetts: Na stražnjem sjedalu ne smijete imati gorilu.

Michigan: Žena se ne smije ošišati niti skratiti kosu bez dopuštenja supruga.

Minnesota (oko Harper Woodsa): Ilegalno je obojati vrapca kako bi ga se prodalo pod papigu (tigricu)

Mississippi (oko Temperanca): Zabranjeno je šetati psa koji nema pelenu.

Missouri: Djeca mogu kupiti sačmaricu u Kansas Cityju, ali ne i dječje igračke u oblika oružja.

Montana: Kazneno djelo je ukoliko žena otvori muževu poštu.

Nebraska: Vlasnici barova ne smiju prodavati pivo osim ako ne podgrijavaju juhu istovremeno.

Nevada: Muškarci s brkovima ne smiju poljubiti ženu.

New Hampshire: Zabranjeno je prodati odjeću koju nosite kako biste otplatili kockarski dug.

New Jersey: Muškarcima je zabranjeno štrikati tijekom ribolovne sezone.

Novi Meksiko: Žene se ne smiju neobrijane pojavljivati u javnosti.

New York: Tijekom vožnje dizalom ne smijete pričati ni s kim, morate ruke prekrižiti na prsima i gledati ravno prema vratima.

Sjeverna Karolina: Ilegalno je 'falšati' tijekom pjevanja.

Sjeverna Dakota: Ilegalno je zaspati s cipelama na nogama.

Ohio: Prema vozačkom pravilniku, svaki put kad prođete pored drugog automobila morate potrubiti.

Oklahoma: Zabranjeno je uzeti griz tuđeg hamburgera.

Oregon: Državni zakon propisuje da se posuđe ne smije sušiti krpom već samo.

Pensilvanija: Ilegalno je zaspati na hladnjaku.

Rhode Island: Ne smijete odgristi nogu drugoj osobi.

Južna Karolina: Ukoliko muškarac obeća oženiti mladu damu, svoje obećanje prema zakonu mora i ispuniti.

Južna Dakota: Ilegalno je leći i zaspati u tvornici sira.

Tennessee: Zabranjeno je prodavati šuplje panjeve.

Teksas: S drugog kata hotela ne smijete ustrijeliti bizona.

Utah: Ilegalno je ne piti mlijeko.

Vermont: Žene moraju dobiti pismeno dopuštenje muževa da smiju nositi zubnu protezu.

Virginia: Škakljanje žena je najstože zabranjeno.

Washington: Ilegalno je praviti se da su vam roditelji bogati.

Zapadna Virginija: Ukoliko se rugate nekome tko ne želi prihvatiti izazov završit ćete u zatvoru na pola godine.

Wisconsin: Ukoliko klijent ne zatraži drugačije, margarin ne smije biti zamijenjen maslacem u restoranu.

Wyoming: Osim ako nemate službenu dozvolu, ne smijete fotografirati zečeve tijekom perioda od siječnja do travnja.

Cura:"Dali ti se sviđam?"
Dečko:"Ne!"
Cura:"Onda te ostavljam samog!"
Dečko:"Zašto?"
Cura:"Pa kad ti se nesviđam?!"
Dečko:"Pa nisi me pitala dali te volim!"
Cura:"Voliš li me? ♥ :D"
Dečko:"Jok! Sad moš ić!"
:rotf:

Fata okopava kukuruz,te se posagnula,a Muji ispadose oci.Prikrade joj se on odpozadi,podigne joj suljnu i zabije joj.

-"Uh Mujo,jesi l' to ti?!"

-"Ja sam Fato,ja sam."

-"Pa jesi l' ti normalan?!"

-"Je l' da ga vadim?"

-"Nemoj sad,al' drugi put pitaj."
:mrgreen:

Ko bi očekivo da je djed moroz takav matori sladostrasnik:lol:
Mora i on čovek malo da se ''izduva'':lol:
@tema
Umrli vozac autobusa i svestenik. Dosli kod Svetog Petra da ih rasporedi gde ce koji. On ih gleda, pa kaze vozacu autobusa:
- Ti ides u raj!
Pa se okrene ka svesteniku:
- Ti u cistiliste!
Svestenik zacudjen, pa pita Petra:
- Kako to, on vozac pa u raj, a ja svestenik, pa ne mogu? !
A Sveti Petar ce na to:
- Eee... Kad si ti citao molitvu u crkvi, svi prisutni su spavali, a kad je on vozio autobus, svi putnici su se molili Bogu.

Na casu matematike ,dodje uciteljica i resi da proveri znanje svojih djaka jednim kontrolnim zadatkom.Podeli im uciteljica kontrolni zadatke i Perica od prvog trenutka poce suskati i muvati po dzepovima neke papirice.Uciteljica onako strogo rece Perici : "Izvadi to sto imas iz dzepa!"
Na to Perica izvadi prazan papir:"Haha,1:0 za mene uciteljice! " ,
Uciteljica sede na mesto i otvori dnevnik i kaže Perici: :"Nereseno Perice!"

Vozi neki covek ludake u kombiju. Na pola puta mu se pokvari. Pocne on da popravlja, a neki ludak sve vreme govori:
- Ja znam u cemu je problem, ja znam u cemu je problem posle tri sata popravke, covek izludi i pita:
- Pa u cemu je problem onda?
A ludak kaze:
- U KOMBIJU, U KOMBIJU!
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back