Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.033
Žene moje drage.. budite ko Ciganke 
one kad se svadjaju, jedan drugoj kažu
*ebo te moj čovjek
nisu škrtice kao vi

one kad se svadjaju, jedan drugoj kažu
*ebo te moj čovjek

nisu škrtice kao vi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bio sam kod psihijatra.
Nacrtao mi je ovce i rekao da ih čuvam
dok se on ne vrati nazad
Ja sam nacrtao ogradu i otišao kući!

Ko je ova obdarena u videu? Dekolte jedva drzi s...e da ne uteknu napoljeŠeva - priča vic o babi i vragu - skroz druga verzija
bil ti je...vrag ti je isel..erm..po selu iii trazil je posel i dosel ti je u jednu kucu i sad vrag...zena i vrag dogovaraju se jel bu mu ona dala posel. i vrag nista i oni se napili...vrag i zena napili se i onda to..sad kak bii, k..kak bi oni se..errrm..da bi to..pfff..fff..ff..zgrontal..ll.ll..k..k..gron..da bi to napravil..i huuh..da se da se potučeju pa da vide ko je jaci, vrag ili žena..dada...ma dobro to su napravili dee...daa napili se i normalno..urmmdaaa..i sad..erm..kak buju se potukli baba dala vragu kolac znas onaj za ves potpirat, a ona uzela...aa..njemu je dala kuhacu za zgance mesat znas, i sad kaj bude..kak je ova..vrag je htel babu pa je kolac mu puknul, a baba njega...uwhehheh...s..uwhehhheh s kuhacom ga tak natukla i sad ka...i sad..opet..sad kad bu brak stu..ovaj vrag studira, kaj bu, kak bu on napra..kaj bu on napravil...i veli da se sad zamjene znas, onda..umm..vrag uzel kuhacu a baba..kolac i opet vrag na..nastradal, pak je batina dobil. I ba..zena je pametnija od vraga...daa hahah......dobil je i ves i zagnce i sve je dobil.

Ko je ova obdarena u videu? Dekolte jedva drzi s...e da ne uteknu napolje![]()