Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Religions_of_the_World.jpg

Rade Mujo i Fata na njivi kad stigne Muji poruka od švalerke:

– Dođi brzo, sama sam kući!

Razmišlja on kako da se izvuče pa kaže Fati:

– Jao ženo, izgleda umro tetak! Evo sad mi javili. Ostani ti i kopaj, a ja idem da vidim treba li im kakva pomoć…

Ode Mujo i ostavi Fatu na njivi da kopa.

Poslije nekog vremena vraća se on kući i kaže:

– Nećeš vjerovati. Ja otišao do tetka, kad on živ i zdrav.

Rekoh, kad sam već tu, sjednem sa njim, popijem kafu, upitam ga za zdravlje i shvatim da me neko lijepo namagarčio. Ne mogu da verujem da se ljudi šale na takav način!

Na to će Fata:

– Ovaj svijet je totalno poludio. Evo sad kad si ti otišao, naiđoše dvojica pijanih drumom i napadoše na mene. Kažu, ili da im pjevam, ili da skidam gaće…!

– I, šta si ti uradila? – upita je Mujo, vidno zabrinut…

A Fata će:

– Pa, kako da pjevam crni Mujo, kad je tetak umro?

U školi, učitelj pita Pericu:
• Perice, ako ti dam dva zeca, pa još dva zeca i još dva zeca, koliko ćeš imati zečeva?
• Sedam!
• Ne, ne, Perice, slušaj me pažljivo, ako ti dam dva zeca, pa još dva zeca i još dva zeca, koliko ćeš imati zečeva?
• Sedam!
• Au, evo ovako, slušaj sad, ako ti dam dve krave, pa još dve krave i onda još dve krave, koliko ćeš onda imati krava?
• Šest!
• Bravoooo! A sad, ako ti dam dva zeca, pa još dva zeca i još dva zeca, koliko ćeš imati zečeva?
• Sedam!
• Ma ne, kako imaš sedam hebenih zečeva!?
• Jer kući već imam jednog hebenog zeca

Kaže ciga ženi, ženo hajde da igramo jednu igru.
Na to će žena, kakvu igru?
Kaže ciga, ja stavim kondom sa aromom na ***** ti ga staviš u usta i pogađaš aromu...
kaže ona hajde, brže bolje uze ona ***** i stavi ga u usta i kaže: KISELI KUPUS!
kaže ciga, čekaj ženo nisam još stavio kondom... :lol:

Pitali Lalu kakav mu je seksualni život, a on kaže:
• Ujutru kad se probudim, opkoračim Sosu, pa ondak čalabrcnem, pa odem na njivu. Malo radim, pa se vratim, pa čalabrcnem, opkoračim Sosu, pa prilegnem. Ondak opkoračim Sosu, pa ručam i odem na njivu. Ondak se vratim, večeram, opkoračim Sosu i zaspim.
• Pobogu, Lalo, pa koliko puta opkoračuješ Sosu?
• Šta ću kad spavam do zida.

:rotf: :rotf: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back