Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uciteljica dala domaci zadatak svojim ucenicima da razmisle i napisu razliku izmedju reci besplatno i reci dzaba...

Mali cigo nije znao razliku pa je pitao svog iskusnog oca:
Koja je razlika izmedju ''besplatno'' i ''dzaba''...

A otac mu odgovara:
Ti sine ides u skolu besplatno...ali dzaba...

Bračni par dobio dete.
Nakon 5 godina dete ne progovara.
Roditelji se zabrinuli da nije nešto u redu sa detetom.
Posle nekoliko dana dete progovara: ''deda'', i sutradan deda umre.Prošlo neko vreme, i dete iznenada kaže: ''baba'', i sutradan umre i baba.
Opet prošlo neko vreme i dete kaže: ''tata'', a ukućani već počeli da oplakuju oca i spremaju sahranu, a otac legao u kovčeg i čeka.
Kad, u jednom trenutku ulazi neko u kuću i viče:
E, ljudi, umro komšija.

:mrgreen:
Žene...

Krenule svekrve na izlet, pun ih je autobus.
I tako negdje pred Tuzlu sleti autobus i sve poginu na licu mjesta. Sutra sahrana svima, sastale se sve snahe a samo jedna kuka i plače. Prilazi joj jedna iz gomile i kaže:
- "Pa šta ti toliko plačeš i moja je poginula."
A ova joj odgovori:
- "MOOOJAAAA JEEEE ZAAKAASNIIILA NAAA AAUUTOBUS!"

Narkoman i gubavac sede u ćeliji. Čuvaru ispadnu ključevi. Gubavac krene levom rukom, otpadne mu. Krene desnom, i ona otpadne. Krene levom nogom, otpadne mu. Krene desnom i otpadne mu i ona. Tek čujes narkomana:
- Batice, pa ti još malo pa si izašao.

Operater: - Pizza servis! Izvolite!
Mušterija: - Dobar dan! Želim da naručim dve pice!
Operater: - U redu! Mogu li prvo dobiti Vaš JMBG?
Mušterija: - Moj JMBG!? Šta će Vam to?
Operater: - Instalirali su nam novu tehnologiju!
Mušterija: - Pa kakve to veze ima sa picama?
Operater: - Tako povećavamo brzinu usluge, što je u Vašem interesu! Hoćete biti ljubazni da mi date Vaš JMBG.
Mušterija: - Ne razumem... Čekajte da pogledam! Pišite: JMBG 2709969710345
Operater: - Hvala Vam, gospodine Petroviću. Samo da proverim podatke iz naše baze. Vidim da živite u Nušićevoj ulici i Vaš kućni telefonski broj je 2601595. Vaš broj na poslu je 3301-572, a Vaš broj mobilnog je 065/7921-483. Vi sada zovete sa kućnog telefona.
Mušterija: - Da, kod kuće sam. A odakle Vam sve te informacije?
Operater: - Pa umreženi smo, gospodine.
Mušterija: - Sa kime se umreženi? Sa DE-BE-om ili sa mojom firmom?
Operater: - Gospodine, budite ljubazni, recite Vašu narudžbu!
Mušterija: - Donesite mi na kućnu adresu dve velike šumadijske pice, sa ljutom papričicom...
Operater: - Mislim da Vam to nije dobra ideja, gospodine.
Mušterija: - Kako to mislite?
Operater: - Gospodine, Vaši zdravstveni podaci iz elektronskog kartona govore da imate povišeni krvni pritisak i visok nivo holesterola. Žao mi je, ali polisa Vašeg dopunskog zdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik...
Mušterija: - Pa što mi onda možete preporučiti?
Operater: - Mogli biste naručiti našu bezmasnu soja-picu. Uveren sam da će Vam se dopasti.
Mušterija: - Zašto to mislite?
Operater: - Pa, prošle nedelje ste u knjižari kupili knjigu "Gurmanska jela od soje". Zato sam Vam to predložio.
Mušterija: - U redu, u redu. Dajte mi onda dve velike soja-pice. Koliko Vam dugujem?
Operater: - To bi trebalo biti taman za Vas, Vašu ženu i Vašeg sina. Sve skupa, zajedno s troškovima dostave, 2100 dinara. Kako plaćate?
Mušterija: - Kao i uvek, kreditnom karticom.
Operater: - Oprostite, gospodine, ali bojim se da ćete morati platiti gotovinom. Prekoračili ste dozvoljeni minus na kartici.
Mušterija: - OK, skočiću do bankomata i doneti novac pre nego vaš dostavljač stigne.
Operater: - Neće ni to ići, gospodine! Imate prekoračenje i na tekućem računu.
Mušterija: - Nema veze. Samo pošaljite pice. Pripremiću novac. Koliko vam vremena treba za dostavu?
Operater: - Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta.
Mušterija: - Kako bre? Najmodernija tehnologija, umreženi ste, a treba Vam više vremena nego pre!?
Operater: - Gospodine, ako Vam se žuri, možete doći do nas, ali biće Vam nezgodno voziti pice na motociklu.
Mušterija: - Kako znate da vozim motocikl?
Operater: - Ovdje stoji da kasnite s otplatom lizinga za auto, pa Vam ga je lizing kompanija oduzela pre dva meseca. Ali, Vaš skuter je u potpunosti otplaćen, pa sam samo pretpostavio da ćete tako doći po Vaše pice.
Mušterija: - Ne, ipak ću doći gradskim prevozom.
Operater: - Gospodine, prema našoj evidenciji, Vaša BUS-PLUS kartica nije dopunjena za ovaj mesec!
Mušterija: - Ma nosite se u tri lepe....
Operater: - Gospodine, preporučio bih Vam da pazite što govorite! Već imate dve prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira 2010. i zbog vikanja na saobraćajnog policajca 2011.
Mušterija: - Alo, bre, pa ja sam nazvao pica servis, a ne policijsku stanicu...
Operater: - Gospodine, znamo i za Vaš nik, pod kojim pišete veoma oštre komentare na blogu B92!
Mušterija: - Ma šta mi reče....
Opetarer: - Da i ne spominjem sajtove koje posećujete...
Mušterija: - Ama čoveče, hoću dve pice!!!!
Operater: - Želite li još nešto, gospodine?
Mušterija: - Ne, ništa više. I nemojte zaboraviti dve Coca-Cole gratis, kako piše u Vašem oglasu!
Operater: - Oprostite, gospodine, ali naš oglas ima klauzulu da ne smemo nuditi besplatnu Coca Colu dijabetičarima! I molim Vas da dočekate našeg dostavljača, jer se boji psa. Vi vašeg kućnog ljubimca, kako vidim, još niste vodili kod veterinara da se vakciniše.

Došao narkoman u hotel i zatražio sobu. Čovek sa recepcije ga pogleda i reče mu da ima samo ukletu sobu. Narkoman mu kaže da će je uzeti. Smesti se on, kad u pomoć se pojavi duh i reče:
• Ja sam duh sa crnim rukama! Poješću te!!!
A narkoman, koji je bio pod dopom, reče:
• Ej, ‘ajde idi operi ruke pa nam spremi palačinke.

Ode Perica u javnu kuću sjede pored jedne i pita je: - "A šta ti je ovo?" - "Kosa." - "Mogu pomirisati?" - "Možeš." - "u što lijepo miriše, a ovo?" - "Sise."- "Mogu pomirisati?" - "Možeš." - "Što lijepo miriše..." Pogleda Perica dolje i zbunjeno pita: - "A šta je ovo?" - "E to je maca." - "El mogu i nju pomirisati?" - "Možeš." Pomirisa Perica i reče: - "Auuuu crkla maca ...' hahahha

Otišli Mujo i Haso u kafanu. Za susednim stolom sedi Fata u miniću. Prvi se podviri Mujo: • Vidi, Haso, ima Fata zelene gaće! • Nije, bolan, to su zelene dlake! • Ama gaće, bolan! • Ama dlake! I opklade se u po piće, i odu da pitaju Fatu: • Izvini, Fato, možda će ti biti neprijatno, ali znaš, ovaj, u pitanju je opklada, je li ti to imaš zelene gaće ili zelene dlake? • Momci, šta je vama, nemam ja ni zelene gaće ni zelene dlake, nego imam menstruaciju, pa su mi se zunzare nahvatale!

Išle dvije prijateljice u disko. Tamo se provodile i ujutro išle kući prečicom preko groblja..da ih muževi ne uhvate... I dok su išli grobljem, objema se prisere... Prva se posere u gaće i baci ih, a drugga se obriše onim vjencima od groblja... Sutradan njihovi muževi se sastanu i kaže prvi: "Izgleda da su nam žene bile u jebačini sinoć, eno, moja došla bez gaća" A drugi će: "Ma nije to ništa, mojoj na guzici piše nećemo te nikad zaboravit!"

Dosao Zagor u Srbiju i traži ko je napisao pesmu "Zvezda tera mjeseca". Rekli mu da je ta pesma iz Bosne. Ode Zagor u Bosnu i pita ko je napisao pesmu "Zvezda tjera meseca"?. Tamo su mu rekli da tu pesmu je napisala neka baba iz jednog sela. Ode Zagor u selo nađe babu pa je pita:
- "Baba, jesi li ti napisala pesmu "Zvezda tera meseca"?"
- "Jesam sinko, a što pitas?"
- "A šta ti znači ono "Zagoru ga zatera"?"

Bravo, izvrsno

Tip hoće da skoči s mosta, a policajac ga odgovara:
Čekaj, stani, imaš ženu koja te vol!!
Serem se na ženu!
Ali imaš i decu...
Serem se i na decu!
Ali eto, samo što nije proleće, sad će sve procvetati...
Serem se i na proleće, imam alergiju na polen.
A fudbal? Partizan će biti prvak!
E serem ti se posebno na Partizan!
Pa skači onda, hebala te tvoja Zvezda!!

Otišao Suljo pecati na neko jezero u Americi gdje je inače pecanje zabranjeno. Ribe k'o pijeska. Zacas navadio punu kantu ribe i tamam je ponio, kad - rotacija. Drot.

Drot: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat cete krivicno odgovarati za te ribe.
Suljo: Ovo su moje ribe.
Drot: Kako?
Suljo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kuci i sve tako. Hocete li da vam pokazem.
Drot: Hajde.

Suljo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.

Drot: Hajde sad.
Suljo: Sta?
Drot: Pa zovni ih.
Suljo: Koga?
Drot: Pa ribe.
Suljo: Koje ribe?

Muž i žena kupili ormar. Nakon dva dana žena zove majstora da ga pogleda jer je jako škripao. Majstor pogleda i objasni da škripi zato što zavibrira kad god prođe tramvaj. Potom uđe u ormar da točno utvrdi gdje škripi. Baš u to vrijeme dođe muž s posla, skine sako, otvori ormar i zaprepasti se.
- Tko si ti? Što ćeš ti ovdje? - prodera se na majstora.
- Ne znam da l' ćeš mi vjerovati, ali eto-čekam tramvaj.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back