Улази пљачкаш са говорном маном и виче:
Сунце у руке, пљачка вам материна ово је пи.чка!
Mislim da je ovo istinit vic, da se to stvarno desilo u jednom američkom gradiću... originalna rečenica je glasila: "Freeze motherstickers, this is a f.uck-up!"
Evo još malo od mene...
Ide zeka kroz šumu onako opako, odlučnim korakom, besnog izraza lica. Sretne on drugog zeku, ovaj ga pita gde si se zaputio, ovaj kaže:
- Idem da iznabadam vuka, ima da ga ubijem od batina, itd.
Ide dalje sretne i medu, ovaj ga isto pita, on isto kaže:
- Opeglaću tog vuka, ima da mu se na*ebem svega po spisku, samo kad ga sretnem.
Sretne još neke životinje i na pitanje gde ide odgovara im slično. I zatekne se tu i vuk, slučajno ga čuje, i izađe pred njega, razjapi čeljust, ono ne znaš koji je zub oštriji, sliva se pljuvačka niz njih... i pita vuk zeku:
- Šta reče zeko, gde ono ideš?
A zeka pogleda onako skrušeno u zemlju:
- Pa ništa, eto, idem tako kroz šumu, ćaskam sa životinjama... i pričam gluposti. :razz:
Ovaj možda i nije bogzna šta ali evo jednog malo boljeg:
Plavuša upisala kurs bejzbola i uzme instruktora, i sad joj on objašnjava:
- Znači, ja vama bacim lopticu a vi je udarite tom palicom što držite što jače možete.
Instruktor baca loptu, ali plavuša udari veoma traljavo i loptica jedva odleti par metara.
- Ne, ne, kaže instruktor, morate to jače, treba da je pošaljete što dalje. Da probamo opet.
Opet ista stvar, loptica možda odleti malo dalje ali ništa više.
I sad instruktor razmišlja kako da je motiviše, i kaže:
- Evo, zamislite da je ta palica "alatka" vašeg muža.
I baci joj on lopticu, ova je opali snažno, loptica odleti daleko u nebo.
- Bravo, vidim da učite, hajdemo još jednom, kaže instruktor. - Samo ovaj put izvadite palicu iz usta
Umru u istom danu pušač, džeparoš i gej i odu pred Boga i mole ga da im da još jednu priliku za život, još su mladi sva trojica... I Bog se smiluje:
- Dobro, vratiću vas nazad na zemlju, ali pazite. Ti pušaču, zapališ li i jednu cigaretu, eksplodiraćeš. Ti džeparošu, ako samo zavučeš ruku u tuđ džep, eksplodiraćeš, a ti gej, pokušaš li nešto iz svoje nastranosti letećeš isto tako u vazduh.
I vrate se njih trojica na zemlju, i pođu u šetnju parkom. I primeti džeparoš kako jednom gospodinu viri podeblji novčanik iz džepa. I pre nego što su ova druga dvojica stigla da ga upozore, on zavuče čoveku ruku u džep i eksplodira, ostavljajući tipa zbunjenog.
Sad šetaju dalje pušač i gej, i primeti pušač na zemlji jednu bačenu, tek dopola popušenu cigaretu koja je još gorela. I počne on da je merka, a gej vidi šta ovaj hoće i kaže:
- Slušaj, ne za*ebavaj se, ako se sagneš, odosmo obojica u pi*ku materinu...
Plavuša prijavi u policiji da je silovana. I sad je pita inspektor:
- Molim vas ispričajte mi kako se to desilo.
- Pa, najpre me je bacio na zemlju. Zatim mi je pokidao haljinu i od pocepanih delova mi je prvo zapušio usta, pa onda ruke. A da nisam raširila noge, i njih bi mi vezao...!
Sišao Bog na zemlju, preobučen u skitnicu, da vidi šta se na zemlji dešava. I pokuca na vrata nekog hipika i zamoli ga da mu pruži malo hrane i smeštaj. Hipik pristane. Pošto je izneo ono malo klope što je imao i pošto su to pojeli, hipik izvadi džoint i kaže Bogu:
- Probaj ovo, ali upozoravam te, mnogo je jako.
Bog povuče par dimova, strese se i kaže:
- Slušaj, treba da znaš nešto. Ja sam Bog.
- Eto, jesam li ti rekao da je jak!
Nekog čoveka koji je već u poodmaklim godinama komšinica je optužila da je nad njom izvršio blud. Čovek unajmi advokata i odu oni na sud. U nekom trenutku, tokom procesa, advokat, da bi branio svog klijenta, uzme "njegovog" u ruku i pokaže ga sudiji i ostalima.
- Evo, časni sudija, vidite li kako je mali i nikakav, zar je s ovako nečim mogao da siluje tužiteljku!
Nakon nekog vremena, dalje tokom procesa, advokat je imao potrebu da ponovo uradi isto. Zatim, posle izvenog vremena, ponovo, pa ponovo. I najzad kaže klijent:
- Slušaj, polako bre s tim, ako nastaviš ovako da me braniš, izgubićemo proces...