Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dali doktori u ludnici ludacima povodac i konzervu da provere koliko je ko lud! Pitaju prvog sta mu je to, on kaze Dzeki. Drugi im se hvali kako mu je lep Zuco. Pitaju treceg, on kaze -Znam ja da je ovo konzerva. Doktori vide da ovaj nije lud i puste ga. Kad je izasao na kapiju ovaj ce konzervi -Ih, Fifi, al smo ih zajebali!

Do[ao novi lekar u cigansko naselje..
Prođe skoro godina, cigani ga jako zavoleli ..kad..počeše da se rađaju bela deca!
Bi to cigama sumnjivo, pa sakupiše,motke, sekire, vile i krenuše da razgovaraju sa docom.
" ej doktor,ćeš izađeš napolje, ima nešto da te pitamo". doca izađe i reče " šta je bre cige,šta oćete"?
" Doktor, nešto nije u redu otkad si ti došo rađaju se bela deca , a to nije prirodno kod nas cigani"!
" jel mož ti to da nam objasniš doktor"?

" A bre cige pa jel možete da objasnite kako to da bela ovca ojagnji crno jagnje"?
Cige se ućutaše, odoše da većaju , i vraćaju se. " Dobro doktor će mi ćutimo za naše žene, a ti da ćutiš za ovce!

Napravili Japanci najpametniji racunar na svetu i pozvali predstavnike svih zemalja da postave po jedno pitanje! Redjaju se svi i pitaju razna pitanja. Kompjuter sve zna. Dodje red na bosanca. Udje on u sobu, postavi pitanje, kad racunar poce da stampa, papiri lete na sve strane, racunar se greje, pusi i na kraju eksplodira! Uletese svi u sobu da vide sta se desilo kad ce bosanac:
- Nisam ga ni pipnuo, samo sam pitao "sta ima?"!

Ovaj vic neznam bas 100% ali sustinu znam

Dosla baba kod doktora i zali se na bol u kolenima
Doktor joj pogleda kolena i vidi da su joj ******(deo koji neznam uglavnom nesto je sebi zakacial, zabila u kolena)***** za kolena
Zeno pa zasto ste ******(deo koji neznam)***** za kolena
Pa drugi doktorm mi je rakao da treba da ga ******(deo koji neznam)***** 5 cm ispod grudi

Ako neko znam total vic neka dopuni

leži Crnogorac u hladu na nekoj steni i gleda kako mu dole na potočiću žena pere rublje.
U neki mah , otkinu se veliki komad stene , pade dole i ubi jadnu ženu!
Krajičkom oka, crnogorac pogleda dole i reče: " Oca mu njegovova, već treću mašinu mi uništi kamenac"!

Švercovali ciga i ciganka tvora preko granice.
Čuli treba platiti vakcinaciju, veterinarski pregled...a bre to sve mnogo skupo!
Stoje tako oni čekaju na red , i odjednom krete carinik ka njima !
Miko,Miko, ša ćemo sad?! Videće nam tvora!
Pa ,bem ti Mileva sakri ga negde!
Pa de Miko , de da ga turim ?
Ma šta znam de da ga turiš, samo turi ga negde brzo!
Pa de Miko ,de?
Ma turi ga u gaće bem ti mater!
Pa ne mogu Miko ..SMRDI!!
Ma ko ga J.., neka crkne! :)

mr cool:
Ovaj vic neznam bas 100% ali sustinu znam

Dosla baba kod doktora i zali se na bol u kolenima
Doktor joj pogleda kolena i vidi da su joj ******(deo koji neznam uglavnom nesto je sebi zakacial, zabila u kolena)***** za kolena
Zeno pa zasto ste ******(deo koji neznam)***** za kolena
Pa drugi doktorm mi je rakao da treba da ga ******(deo koji neznam)***** 5 cm ispod grudi

Ako neko znam total vic neka dopuni

Meni je baš ovako smešno !

I takav je dobar kako si ga napisa.

Isto dosla baba kod doktora da je pregleda. Doktor nista ne nasa pa joj veli:

Babo nista ti ne fali zdrava si samo ti fali malo njega.

Baba veli: Njega sinko, njega treba baba, njega.

Ovako ide vic sa babom...
Dosla baba kod doktora sa nozem u kolenu i pita je doktor sta joj se desilo...
baba; Htela ja da se ubijem i cula sam da ako zabodem noz 5 cm ispod gudi sto posto umirem....
baba zabola noz i jbg....

lete amerikanac, rus i bosanac u avionu i svaki treba da prepozna svoju drzavu iz zraka.lete iznad amerike, amerikanac proturi ruku kroz prozor i kaze: ovo je moja drzava.
pitaju ga kako je pogodio: pa znam jer je jako vruce.
lete iznad rusije kaze rus: ovo je moja drzava, ovdje je jako hladno. lete iznad bosne, bosanac proturi ruku kroz prozor i kaze: e ovo je bosna.
pitaju ga kako je on prepoznao: ma je_bem im majku ukradose mi sat.

U policiji primaju nove ljude. Svi moraju da polože ispit. Uđe prvi. Pita ga poručnik:
• Koliko su 5 i 5?
• Sedam - odgovori ovaj.
• 'Ajde povećaj za više od jedan.
Ovaj će:
• Devet.
• A onaj sledeći?
• Deset.
• Primljen! - izjavljuje poručnik.
Dođe sledeći. Pita ga poručnik:
• Koliko je 5 i 5?
• Devet.
• Ma, hajde, malo to povećaj - navaljuje poručnik.
• Ma bre, kad kažem devet, onda je devet!
• Primljen. Čvrst karakter! - izjavljuje poručnik.
I uđe zadnji kandidat. Pita ga poručnik:
• Koliko je 5 i 5?
• Kako glupo pitanje, pa to je deset!
Poručnik reče:
• Traži opremu za komandira. :D :D ;) ;) :D :D

Intrigantan razgovor

Sede dva Italijana u njujorškom autobusu, gledaju novine i pričaju. Razgovor postaje sve glasniji i najzad jedan počinje da viče:

Emma come first. Den I come. Two asses, they come together. I come again. Two asses, they come together again. I come again and pee twice. Then I come once-a more.

"You swine," vikne žena koja sedi iza njih, "In this country we don't talk about our sex lives in public!"

"Hey, coola down lady," kaže Italijan, "Imma just tellun my friend howa to spella Mississippi."
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Pred Novu godinu pričaju mali Perica i njegov drugar. Pita Perica:
§ Šta ćeš ti da tražiš od Deda Mraza?
§ Paaa, verovatno novi električni voz! A ti?
§ OB tampon.
§ A šta je to? Zar nećeš novog Betmena, koji puca, leti, hoda i svetli?!
§ Ne znam šta je to. Ali znam da Betmen može samo da leti, hoda, puca i svetli, a kada imaš OB tampon, uvek možeš da igraš tenis, plivaš, igraš se na kompjuteru... A ne treba da brineš!

Sad cete jos jednom da cujete zasto ja stalno pominjem Japance.

Dozive Japanac i Crnogorac brodolom i spase se tako sto ih more izbaci na pusto ostrvo, bez hrane, vode, bez trave, bez sume, bez icega, Japanac se zapita "Sta cemo sad da radimo?!" a Crnogorac mu kaze "Ti bi vazda nesto radio!" :D

Sta je to malo zuto trci tamo ovamo? Japanac trazi bombu.
A sta je to malo zuto rasuto na sve strane? Japanac nasao bombu.

-Japanci su one osobe koje bi stalno nesto radile, i Japanci su one osobe koje traze djavola odnosno traze bombu a to sam ja, bomba, pa se pokaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back