- Poruka
- 33.624
Hrvatska turistička reklama:
Mala zemlja za veliki odmor...
Srpska:
Bolje da posetite Vi nas nego mi Vas...
Mala zemlja za veliki odmor...
Srpska:
Bolje da posetite Vi nas nego mi Vas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahahahahaaMladi terazijski Crnogorac brzo uspeo u zivotu i postao direktor tek oformljene firme. Pun sebe, spakovan, mirise, prvi dan na poslu u tek otvorenoj firmi. Kaze mu sekretarica: "Gospodne direktore, cekaju vas stranke". Veli nasijenac: " Neka udju, nece napolju da drezde". Udju stranke sjednu. Veli ovaj nas: " Samo minut me pricekajte, imam neki vazni razgovor da obavim". Okrene broj, tetralno, pun sebe: "Alo, jel to Vojo Kostunica? Dje si Vojo, dje si rode, Bato odje... Cujes, da te zamolim, ako kako mozes da se ne glozis sa ovim mojima dolje.. Ti znas.. Ajd, jesi li mi obecao? Fala, Vojo". Spusti slusalicu, nasmijesi se strankama, ponovo okrece broj: " Alo, Milo, dje si.. Bato odje.. Vidji da ti recem, ti znas sto sam ja tebi i sto si ti meni.. Ne bi bilo dobro da se kacis sa ovima odje. Zbog mene, molim te. Vojo mi je da garancije.. Neces, sokole. E vazda ti fala". Slavodobitno spusta sluslacu pred opcinjenim strankama. Obrati im se: " Izvolite. sta mogu da uradim za vas? Dize se jedan: " MI smo iz poste, dosli smo da vam prikljucimo telefon."
citam neke stoseve na nekom forumu, a najinteresantnije mi je bilo citati njihove "potpise" evo vam nekoliko
Ko nije sa nama taj je protiv sebe !!!
СРБИЈА ЈЕ МНОГО ВЕЋА ОД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!!!
Srbija Srbima,
Samo Srbima,
i Svim Srbima
EVROPA PRIPADA BELCIMA!!!
Сербия для Сербов
SVE ZA MAJKU SRBIJU I OPSTANAK BELE RASE
A ŠTA ti je tu čudno !!??
rakao sam "interesantno" a ne cudno![]()