- Poruka
- 184.243
lada niva ide zbog guma.......
najbitnije je da ide

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lada niva ide zbog guma.......
ja imam patrola
Treba uzet sve parametre u obzir.
Cijena vozila
Potrosnja goriva
Cijena registracije
Troskove odrzavanja
Amortizacija auta...........itd
Jeste 2006 i 2007 su imali taj problem ali si mogao da ih oterash u Nissan servis i oni srede sve shto treba za dzabe.
Moj je kupljen kod ovlashcenog dilera kao certified pre owned (shto znachi da Nissan garantuje za vozilo da je kao novo). Proizveden je u novembru 2009 a ja sam ga kupio u januaru 2010 sa predjenih oko 6000 km. Sad ima na satu oko 85.000 km.
Ovde imaju dva benzinca ovaj moj 4.0 V6 sa 270 konja i 5.6 V8 sa 310 konja
A Škoda Yeti?
pa nije slab motor, ima 140ks, 2000ccm
Da ,moras da imas reduktor u dzipu jer si slepac ako ga nemas i smesan si ako vozis dzip sa 140ks
Pitam se samo sto ih onda i prave bezveze kad to nikom ne treba a nemaju te sposobnosti koje Tihi trazi.
Hyundai Santa Fe 112 ks,Nissan X-Trail 136 ks,Nissan Qashqai 103 ks,Nissan Juke 110ks,Mazda CX5 150 ks,Mitsubishi ASX 117 ks,VW Tiguan 140 ks... Ocigledno su fabrike ovih modela resile da propadnu kad su napravile tako slabe dzipove koji ne mogu da izadju van puta jer ce odmah da se zaglave.
Eto RAV4 ima 115 ks i slab je ali zato otrese na pravcu mnogo vece i jace dzipove od sebe.
Dali se nas Tihi zapita da nekome dzip sluzi za prestiz i li nesto drugo sem da ako ga ima da mora obavezno da ide u kaljuge i blato?
Neki ljudi ne mogu da shvate jer kaskaju za savremenim svetom i ne mogu da shvate da dzip vise nije vozilo sa kojim se obavezno mora sici sa puta.
Smem da se kladim da to ne cini 90% vozaca dzipova jer su ih kupili da imaju klirens i da se osecaju bezbednije na putu a pogotovo kad padne sneg.