Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
Jooooj... aj me sad zvekni cekicem u glavu i okoncaj mi muke... idem bwe da se napijem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zveknem te poljubcem u glavu.Jooooj... aj me sad zvekni cekicem u glavu i okoncaj mi muke... idem bwe da se napijem...
1.da
2.da
I pre nego li otpocne paljba na ovaj odgovor, autor zeli naglasiti da je to tako u njegovom slucaju. I svaciji odgovor na ovu temu ce sasvim sigurno biti individualan, i onda ce tema smorno da se rasiri u beskonacnost jer se necu slagati sa Clickom koji ce da kaze da ce nocas da kresne dve i da ce biti super kres iako ne oseca nista prema njima, sa druge strane (moje) bice mozda PIL a mozda i jos nekolicina, i naravno, bice nam potreban i neutralni posmatrac koji ce svoj doprinos temi iskazivati tako sto ce Peachu objasnjavati nepoznate pojmove.....npr.
Da li ste voleli osobu sa kojom ste doziveli najbolji sex?
Da li uopste sex zavisi od osecanja prema partneru?
da jesam.
ali generalno mislim da ako je upitanju samo kres i ako su oba partnera toga svjesni....moze da bude dobar sex i bez nekih dubinskih emocija...
dakle najbolje se sexati s najvećim hejterima :wink:Zavisi..sto manje pravih neznih iskrenih osecanja to je bolji sex.