Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.166
Nije los ni socioloski sf kao ovaj drugacija, samo sto je suvise apstraktno realan (to znaci da ga srbi 0% , a ostali jedva 2% razumeju) .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh gde bas Avatar, mislim OK je film al je prakticno prica o Kaubojima I Indijancima samo sto ovi drugi izgledaju kao ogromni Strumfovi....Ima dosta naučno fantastičnih filmova koji mi se svidjaju, ne znam da li bih mogao da izaberem jedan da je ispred svih?
Recimo, tu su
Kad reče Avatar, da ga podvučem
- Bliski sustret treće vrste
- E.T.
- Rat zvezda
- Alien
- Povratak u budućnost
- Blade Runner
- 2001: Odiseja u svemiru
- Terminator
- ...
Pogledajte prilog 1092431
Koji bi vi podvukli ili dodali?
Klasici 80tih sf teorije zavere . Kasnije su dosli 13ti sprat , onaj film o predvidjanju zlocina neki report , a danas je to ona serija 2 sezone carbon .Logan's run
Rolerbol
West world![]()
13 sprat odlicanKlasici 80tih sf teorije zavere . Kasnije su dosli 13ti sprat , onaj film o predvidjanju zlocina neki report , a danas je to ona serija 2 sezone carbon .
Sf bi definitno trebao da ima podzanrove . Sf teorija zavere , sf utopije , sf distopije , sf socioloski (putovanje), , sf akcija (terminator) , sf triler (carbon) .
Logan's RunIma dosta naučno fantastičnih filmova koji mi se svidjaju, ne znam da li bih mogao da izaberem jedan da je ispred svih?
Recimo, tu su
Kad reče Avatar, da ga podvučem
- Bliski sustret treće vrste
- E.T.
- Rat zvezda
- Alien
- Povratak u budućnost
- Blade Runner
- 2001: Odiseja u svemiru
- Terminator
- ...
Pogledajte prilog 1092431
Koji bi vi podvukli ili dodali?
Moon iz 2009 je meni lično sjeo, praktično jedan glumac nosi film.Ја волим Содербергов римејк Солариса, мене је лично дотакао више него оригинал, нарочито последња сцена.
Поред набројаних додао бих и Интерстелар и "Месец" из 2009,
као и Карпентерове ране радове који прелазе у хорор или акцију: Dark Star, Starman (ово је нешто као романтика), То, Бекство из Њујорка и Принц Таме.
12 Мајмуна и Магла Стивена Кинга.
Event Horizon
Moon iz 2009 je meni lično sjeo, praktično jedan glumac nosi film.
Добар- Looper
- Districkt 9
- Čovjek s zvijezda
- Tamna zvijezda
Ovaj posljednji je meni najbolji SF film kojeg sam gledao, onaj kraj kad astronauti pokušavaju logičkim smicalicama i moralnim dilemama uvjeriti bombu da ne eksplodira, pa to je stvarno nešto posebno!!!
2022: The wolf ate the donkeyKome se svidela Odiseja u svemiru 2001 obavezno da pogleda nastavak…
2010: The Year We Make Contact
2022: The wolf ate the donkey
padne jedan dan sneg stane pola Beograda... a ovi tamo lete li lebde...
Ја волим Содербергов римејк Солариса, мене је лично дотакао више него оригинал, нарочито последња сцена.
Поред набројаних додао бих и Интерстелар и "Месец" из 2009,
као и Карпентерове ране радове који прелазе у хорор или акцију: Dark Star, Starman (ово је нешто као романтика), То, Бекство из Њујорка и Принц Таме.
12 Мајмуна и Магла Стивена Кинга.
Event Horizon
Meni je isto T2 odlican film. Stvar ukusa.Па рекох ја, не иде озбиљан филм са пуцачином.