dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
ajaoooooooooooj,pa kako gosn nindzu da zaboravim...![]()
kao si to mogla da zaboraviš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajaoooooooooooj,pa kako gosn nindzu da zaboravim...![]()
kao si to mogla da zaboraviš...sedi jedan.
![]()
ljudi,ipak je on taj murder po zanimanju...
![]()
Najbolji raskid-iskren, bez scenarija, bez glume, fer i otvoreno.
Jeste,ali to je rijetko moguće.Jer to najčešće želi jedno,dok se ono drugo bacaka,trga,pokušava da sačuva,razjasni,ubijedi i što se to drugo više trga sve je jači efekt živog blata
Možemo ovdje napisati scenario najboljeg raskida vrste ...dogovorili smo se,usaglasili,zaključili da je tako najbolje,otplakali malo za dobra stara vremena i mahnuli jedno drugom,eto ostaćemo prijatelji..javi se ponekad..
ali,sve su to šuplje riječi kad i ako dođe do raskida i on ne može da ne boli(ako je bila ljubav).
Nema scenarija,niti recepta..ali ne treba ni da ima glumatanja i ružnih,optužujućih riječi,ni prijetnji jer time sebi zauvijek zatvaramo vrata sobe u kojoj smo nekad bili sretni.
Svaka uvreda koju uputimo partneru(on nas više neće,a mi smo povrijeđeni i ljuti i boli nas do kosti i dublje) uvreda je nama samima.
Samo zreli i dostojanstveni ljudi mogu da se raziđu bez scena,po prirodnom"scenariju" rastanka koji bi bio prirodan i iskren kao što je bila njihova ljubav.Ako je bila.
Al da ne bude samo iz vaseg ugla nego sagledajte ko ostavlja i ko je ostavljen..i da nije poenta povrediti-postedeti osobu s kojom ste..nego kako je to bilo i dal bi nesto menjali..da olaksamo mladim narastajima..aj do ujutru ocu minimum 3 strane![]()
Al mislim svako je recimo ostavljao i bio ostavljen..pa poredjenje koji ne najbolji razlaz to..prosli ne buduci![]()
Ne znam,sve moje bivse veze su zavrsavale prevarom,sto s moje strane,sto s njene strane...I nekim,
S :"pa zasto si to uradio?"
H:"Ebiga desilo se!"
S:"Hoces da ti oprostim!",
H:"Da ti nece biti puno!"
S:"A jesi neozbiljan!"
H:"Trudim se!"
S:"Pa kud bas s mojom drugaricom(smije se ona)"
H:"Ebiga znas da je sexy,mislim i ti si,ali eto,ajd kao da ti je stalo!"
S:"Pa dobro,svidjas mi se,ali eto,ajd sta fali,kak je bilo!"
H:"Fino,bas fino!"
S:"Neka si se zabavio!"
H:"Ebiga,ispricao bi ti se,ali vec je ucinjeno,tako da nema vajde,cemo ostati frendovi!"
S:"Ok"
I onda se zapili u noc,e to je jedan od onoga sto mi se desilo,prevario ovu djevojku sa njenom frendicom,mada su one sve djelile,a dugo smo se druzili zajedno mislim bas dugo vremena nas troje...i prije nego sam se krenuo zabavljati sa "S",pa tak bilo je zanimljivo jedno vrijeme....Super djevojke![]()
Samo sam odgovorila na temumaterijalisto 1...
...sa lepim nogama...
da, ubedis ga da je glup...Poenta je da obe strane budu zadovoljne koliko je to moguće, dakle, ubediti suprotan tabor da nisi za njega/nju, da ima boljih, zgodnijih, lepših, pametnijih, tolerantnijih itd...
Moz scenario bez raskida?Raskid bez scenaria![]()
Al da ne bude samo iz vaseg ugla nego sagledajte ko ostavlja i ko je ostavljen..i da nije poenta povrediti-postedeti osobu s kojom ste..nego kako je to bilo i dal bi nesto menjali..da olaksamo mladim narastajima..aj do ujutru ocu minimum 3 strane![]()