Najbolji scenario raskida

Najbolji raskid-iskren, bez scenarija, bez glume, fer i otvoreno.

Jeste,ali to je rijetko moguće.Jer to najčešće želi jedno,dok se ono drugo bacaka,trga,pokušava da sačuva,razjasni,ubijedi i što se to drugo više trga sve je jači efekt živog blata:(
Možemo ovdje napisati scenario najboljeg raskida vrste ...dogovorili smo se,usaglasili,zaključili da je tako najbolje,otplakali malo za dobra stara vremena i mahnuli jedno drugom,eto ostaćemo prijatelji..javi se ponekad..
ali,sve su to šuplje riječi kad i ako dođe do raskida i on ne može da ne boli(ako je bila ljubav).
Nema scenarija,niti recepta..ali ne treba ni da ima glumatanja i ružnih,optužujućih riječi,ni prijetnji jer time sebi zauvijek zatvaramo vrata sobe u kojoj smo nekad bili sretni.
Svaka uvreda koju uputimo partneru(on nas više neće,a mi smo povrijeđeni i ljuti i boli nas do kosti i dublje) uvreda je nama samima.
Samo zreli i dostojanstveni ljudi mogu da se raziđu bez scena,po prirodnom"scenariju" rastanka koji bi bio prirodan i iskren kao što je bila njihova ljubav.Ako je bila.

Jeste,ali to je rijetko moguće.Jer to najčešće želi jedno,dok se ono drugo bacaka,trga,pokušava da sačuva,razjasni,ubijedi i što se to drugo više trga sve je jači efekt živog blata:(
Možemo ovdje napisati scenario najboljeg raskida vrste ...dogovorili smo se,usaglasili,zaključili da je tako najbolje,otplakali malo za dobra stara vremena i mahnuli jedno drugom,eto ostaćemo prijatelji..javi se ponekad..
ali,sve su to šuplje riječi kad i ako dođe do raskida i on ne može da ne boli(ako je bila ljubav).
Nema scenarija,niti recepta..ali ne treba ni da ima glumatanja i ružnih,optužujućih riječi,ni prijetnji jer time sebi zauvijek zatvaramo vrata sobe u kojoj smo nekad bili sretni.
Svaka uvreda koju uputimo partneru(on nas više neće,a mi smo povrijeđeni i ljuti i boli nas do kosti i dublje) uvreda je nama samima.
Samo zreli i dostojanstveni ljudi mogu da se raziđu bez scena,po prirodnom"scenariju" rastanka koji bi bio prirodan i iskren kao što je bila njihova ljubav.Ako je bila.

:ok::worth:vecina kaze da je lose razvlacenje a po meni je to najbolje ako je nesto normalno postojalo..kao sto kazes doslo mi je x puta da oteram sve u pm ali nekako sam precutao iako je bilo zasluzeno i bolje se secati po lepom nego kajati ako izgovorimo nesto sto ne mislimo

Al da ne bude samo iz vaseg ugla nego sagledajte ko ostavlja i ko je ostavljen..i da nije poenta povrediti-postedeti osobu s kojom ste..nego kako je to bilo i dal bi nesto menjali..da olaksamo mladim narastajima..aj do ujutru ocu minimum 3 strane:lol:

Pa nema ga,kako god onom drugom koji biva ostavljen nije dobro,missim, uvijek neko povrijedjen,opet bolje prekinuti rijecima nego djelima,tipa :"Upecala/o te,kako naskakujes/e na cicu/decka!" Misssim :)

Al mislim svako je recimo ostavljao i bio ostavljen..pa poredjenje koji ne najbolji razlaz to..prosli ne buduci;)

Ne znam,sve moje bivse veze su zavrsavale prevarom,sto s moje strane,sto s njene strane...I nekim,

S :"pa zasto si to uradio?"
H:"Ebiga desilo se!"
S:"Hoces da ti oprostim!",
H:"Da ti nece biti puno!"
S:"A jesi neozbiljan!"
H:"Trudim se!"
S:"Pa kud bas s mojom drugaricom :lol: (smije se ona)"
H:"Ebiga znas da je sexy,mislim i ti si,ali eto,ajd kao da ti je stalo!"
S:"Pa dobro,svidjas mi se,ali eto,ajd sta fali,kak je bilo!"
H:"Fino,bas fino!"
S:"Neka si se zabavio!"
H:"Ebiga,ispricao bi ti se,ali vec je ucinjeno,tako da nema vajde,cemo ostati frendovi!"
S:"Ok"

I onda se zapili u noc,e to je jedan od onoga sto mi se desilo,prevario ovu djevojku sa njenom frendicom,mada su one sve djelile,a dugo smo se druzili zajedno mislim bas dugo vremena nas troje...i prije nego sam se krenuo zabavljati sa "S",pa tak bilo je zanimljivo jedno vrijeme....Super djevojke :)

Ne znam,sve moje bivse veze su zavrsavale prevarom,sto s moje strane,sto s njene strane...I nekim,

S :"pa zasto si to uradio?"
H:"Ebiga desilo se!"
S:"Hoces da ti oprostim!",
H:"Da ti nece biti puno!"
S:"A jesi neozbiljan!"
H:"Trudim se!"
S:"Pa kud bas s mojom drugaricom :lol: (smije se ona)"
H:"Ebiga znas da je sexy,mislim i ti si,ali eto,ajd kao da ti je stalo!"
S:"Pa dobro,svidjas mi se,ali eto,ajd sta fali,kak je bilo!"
H:"Fino,bas fino!"
S:"Neka si se zabavio!"
H:"Ebiga,ispricao bi ti se,ali vec je ucinjeno,tako da nema vajde,cemo ostati frendovi!"
S:"Ok"

I onda se zapili u noc,e to je jedan od onoga sto mi se desilo,prevario ovu djevojku sa njenom frendicom,mada su one sve djelile,a dugo smo se druzili zajedno mislim bas dugo vremena nas troje...i prije nego sam se krenuo zabavljati sa "S",pa tak bilo je zanimljivo jedno vrijeme....Super djevojke :)

:eek::eek::eek:...ajooooooooj...:sad2:

U svakoj ozbiljnoj vezi dodje trenutak za probleme. Imati razradjen sistem raskida je najlaksi nacin da veza podje nizbrdo. To je kao kradja, uzmes sta ti se svidja i pobegnes kad ti se ne svidja. Najbolji raskid je uvek pricati sta mislis i osecas tako da obe strane budu spremne i svesne da se priblizava. Prekidati vezu zbog sitnice koja prelije casu je kao muchkati jogurt kad ga otvoris.

Al da ne bude samo iz vaseg ugla nego sagledajte ko ostavlja i ko je ostavljen..i da nije poenta povrediti-postedeti osobu s kojom ste..nego kako je to bilo i dal bi nesto menjali..da olaksamo mladim narastajima..aj do ujutru ocu minimum 3 strane:lol:

Nije najbolji,ali je meni bio najbolniji...Bespostedan i krajnje kukavicki...napisao poruku:"Volim te,pod kozu si mi se uvukla,ali ne mogu da podnesem vise ovu daljinu.."Sutradan promenio karticu i nikada se vise nije javio.Eto,ukratko...
Iz ugla onoga ko ostavlja: podlo,kukavicki,sramotno..ne zato sto je mozda pretao da me voli,nego nakon dve godine,sam smatrala da mi to neko kaze u lice.Ako neko nije dovoljno muskarac da to uradi,smatram da je u najmanju ruku kukavica i pre svega ne covek.
Iz ugla ostavljenog:neshvacen nastup nakon dve godine krajnje lepog ophodjenja,vernosti i ogromne ljubavi.
I kada bih se ponovo rodila ,ponovila bih sve greske...ne bih ja tu nista menjala.da nije bilo toga,ne bih bia ovo sto sam danas...umiljata i dobrica,ali kada zatreba borbena i jaka licnost.:)

Back