Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, koji je najbolji savet koji vam je dala mama, tetka, strina, šurnjaja, jetrva, pašenog ....... , a tiče se ljubavi, sexa, odnosa itd.?
Ne mislim na savete drugarica i drugova, nego na neke starije, iskusnije, vama bliske ljude?
Dakle, koji je najbolji savet koji vam je dala mama, tetka, strina, šurnjaja, jetrva, pašenog ....... , a tiče se ljubavi, sexa, odnosa itd.?
Ne mislim na savete drugarica i drugova, nego na neke starije, iskusnije, vama bliske ljude?
el sam to ja rekla?
pise struja
sad bi reko da sam tresnula,ali ako se samo malo setim, mislim da mogu da dodjem do izvora mog tadasnjeg magnovenja.jao pipijevi, hvala
elem
sta ti dodjem ja
el pašenogica![]()
"Nemoj sama da skineš gaće...neka se pomuči...!"
obožavala sam je! Moja kraljica!
a sta ako ima i hulahopke i bodi i ko zna sta jos...![]()
lepo je reci nekad neku mudrost
ali saveti su tesko sranje
trebalo bi da su to izjave nastale iz licnog iskustva, sto znaci opet takve i tada samo nase, pitanje koliko mogu pomoci drugima
a koliko im odmoci? postovanje mammama, koje iz najboljih namera
ostave neizbrisive tragove, kao i tate, u nasim sicusnim mozgovima, pa ceo zivot lutamo odlepljeni i od sebe i od nasih polovina.
da su imali srecu u svom zivotu, ne bi ovolike nesrecne generacije napravili.
ljubav ne dolazi sama, kao sto nista samo ne dolazi, sve je produkt nekih zelja, nekog rada, nekih misli, nekih potreba.
ako umeju da kazu da treba da zagrejes stolicu da bi dobro naucio, ako kazu ono cuveno nece ti pare pasti s neba...i ostalo, zasto i odakle im pravo da kazu da ce ljubav da dodje sama?
gde da dodje, kome da dodje, zasto da dodje?
ljubav je sreca, ne čamotinja
lepo je reci nekad neku mudrost
ali saveti su tesko sranje
trebalo bi da su to izjave nastale iz licnog iskustva, sto znaci opet takve i tada samo nase, pitanje koliko mogu pomoci drugima
a koliko im odmoci? postovanje mammama, koje iz najboljih namera
ostave neizbrisive tragove, kao i tate, u nasim sicusnim mozgovima, pa ceo zivot lutamo odlepljeni i od sebe i od nasih polovina.
da su imali srecu u svom zivotu, ne bi ovolike nesrecne generacije napravili.ljubav ne dolazi sama, kao sto nista samo ne dolazi, sve je produkt nekih zelja, nekog rada, nekih misli, nekih potreba.
ako umeju da kazu da treba da zagrejes stolicu da bi dobro naucio, ako kazu ono cuveno nece ti pare pasti s neba...i ostalo, zasto i odakle im pravo da kazu da ce ljubav da dodje sama?
gde da dodje, kome da dodje, zasto da dodje?
ljubav je sreca, ne čamotinja
ne trazi ljubav u smislu da ne juris od jednog do drugog i trazis da ti pruzi ono sto tebi treba.... jer svako ponekad zapdne u bedak sto nema nikog pored sebe (muskarca)... i onda ako ne moze ono sto ja zelim, ajde da probam sa ovim, ajde sa onim...