Najbolji savet

ne pokusavaj da stisnes pesak u šaci
poruka za sve devojke
koje vole da kontrolisu i sputavaju decake
drugim recima
leba se necete najesti
a gorke cete suze isplakati
imam brkove ko vuk karadzic
a pero ko njegoševo

el sam to ja rekla?
pise struja
sad bi reko da sam tresnula,ali ako se samo malo setim, mislim da mogu da dodjem do izvora mog tadasnjeg magnovenja.jao pipijevi, hvala :)
elem
sta ti dodjem ja
el pašenogica :D

Jeste strujka ti
i josh puno dobrih stvari
leptirichu sharenichu
Videle smo se iza onog zida
koji nismo kadre prechi
dodjesh mi 100 evra, kad vech pitash :mrgreen:

Dakle, koji je najbolji savet koji vam je dala mama, tetka, strina, šurnjaja, jetrva, pašenog ....... , a tiče se ljubavi, sexa, odnosa itd.?
Ne mislim na savete drugarica i drugova, nego na neke starije, iskusnije, vama bliske ljude?

....tetka od kuma ........."....deco moja samo da se ne zavaravate svaka zena ima uvek tri mushkarca na umu ,prvog sa kojim je trenutno,drugog sa kojim bi sutra mogla biti ako prvi zakaze i treceg oko kojeg bi se malo morala potruditi ako drugi ne bude priblizno dobar prvom ..............".......................:think:

Moje pokojne babe. Koje inace cesto citiram i pominjem u raznim kontekstima. I na taj nacin one zive u meni i kroz mene. Dva razlicita akcenta, koja nazalost ovde ne mogu da docharam

" Koja te oce, odelo ti nece gleda. Koja te nece, odelo ti nece pomogne" *odelo u smislu odece

" Nemoj dijete nikad pred djevojkom pogled sklanjati i u patos gledati"

Mozda ovo mnoge nasmeje, smejao sam se i ja svojevremeno. Ali..... nisu babe bile blesave

"

lepo je reci nekad neku mudrost
ali saveti su tesko sranje
trebalo bi da su to izjave nastale iz licnog iskustva, sto znaci opet takve i tada samo nase, pitanje koliko mogu pomoci drugima
a koliko im odmoci? postovanje mammama, koje iz najboljih namera
ostave neizbrisive tragove, kao i tate, u nasim sicusnim mozgovima, pa ceo zivot lutamo odlepljeni i od sebe i od nasih polovina.
da su imali srecu u svom zivotu, ne bi ovolike nesrecne generacije napravili.
ljubav ne dolazi sama, kao sto nista samo ne dolazi, sve je produkt nekih zelja, nekog rada, nekih misli, nekih potreba.
ako umeju da kazu da treba da zagrejes stolicu da bi dobro naucio, ako kazu ono cuveno nece ti pare pasti s neba...i ostalo, zasto i odakle im pravo da kazu da ce ljubav da dodje sama?
gde da dodje, kome da dodje, zasto da dodje?
ljubav je sreca, ne čamotinja

ne trazi ljubav u smislu da ne juris od jednog do drugog i trazis da ti pruzi ono sto tebi treba.... jer svako ponekad zapdne u bedak sto nema nikog pored sebe (muskarca)... i onda ako ne moze ono sto ja zelim, ajde da probam sa ovim, ajde sa onim...

lepo je reci nekad neku mudrost
ali saveti su tesko sranje
trebalo bi da su to izjave nastale iz licnog iskustva, sto znaci opet takve i tada samo nase, pitanje koliko mogu pomoci drugima
a koliko im odmoci? postovanje mammama, koje iz najboljih namera
ostave neizbrisive tragove, kao i tate, u nasim sicusnim mozgovima, pa ceo zivot lutamo odlepljeni i od sebe i od nasih polovina.
da su imali srecu u svom zivotu, ne bi ovolike nesrecne generacije napravili.ljubav ne dolazi sama, kao sto nista samo ne dolazi, sve je produkt nekih zelja, nekog rada, nekih misli, nekih potreba.
ako umeju da kazu da treba da zagrejes stolicu da bi dobro naucio, ako kazu ono cuveno nece ti pare pasti s neba...i ostalo, zasto i odakle im pravo da kazu da ce ljubav da dodje sama?
gde da dodje, kome da dodje, zasto da dodje?
ljubav je sreca, ne čamotinja

..................:dash::dash:....reche milka canic i ostade ziva ...................dobro vece,u stvari .........
...........dobro
vece.......................
.....................:rotf::rotf::hahaha::hahaha:.....

Dakle, koji je najbolji savet koji vam je dala mama, tetka, strina, šurnjaja, jetrva, pašenog ....... , a tiče se ljubavi, sexa, odnosa itd.?
Ne mislim na savete drugarica i drugova, nego na neke starije, iskusnije, vama bliske ljude?

ako mogu da je zamislim u buducnosti, kao suprugu, kao majka moje dece, i kao takva ako mi ne odgovara, onda nemam sta s njom traziti :)

Back