NAJBOLJI REPERI SVIH VREMENA

***... :P

Ovako.Uso sam da bi vido sta srbija misli o repu.Gledam vase odgovore i stvarno mi je muka, prema vasim odgovorima zakljucio sam da od 100 % clanova foruma koji su dali odgovor samo vas 10 % slusaju pravi rep i znaju nesto o repu.Tema je top 10 reperi svih vremena... Sto znaci NE TOP 10 REPERA U SRBIJI i NE TOP 10 RNB IZVODJACA... ako uopste znate nesto o repu ili bar imate 2 posto sluha sigurno necete reci marcelo(KOJI NEMA FLOW A BEZ TOGA SI RECITATOR A NE REPER),deniro,fifti,tatula i dako dalje... ako pricamo o repu znaci pricamo o likovima koji to rade na pravi nacin 2pac-u, easy e-u, rakimu, real b-u i ostalim pravim "niggzima"...

Ja nebih mogo da navedem top 10 listu jer slabo znam strani rep...
mogo bih da kazem top 10 srpskog repa... ali to nije tema... a za one koji su naveli top 10 srpskih repera evo prave liste

1.Struka(flow,text,realnost,glas,stav...jednostavno najbolji)
2.Demian(flow cak mozda i bolji od struke ali kao reper nije bolji)
3.Juice(Sta reci sem da je decko objasnio rep i dao domaci zadatak albumom Hiphopium V.1)
4.Moskri(iskrenost,harizma,lirika...)
5.MC Cap(Vecini nepoznat, inace reper koji je umro od tumora u 19-toj godini 2005godine, DECKO JE PEVAO PRAVI REP)
6.Skabo
7.Ikac
8.Seven
9.Marlon Brutal
10.Sef Sale

To je to sto se tice liste top 10 srpskog repa... a vi koji bi st etu stavili rastu, denira, marcela, cviju, elitne odrede ste smesni.Nemojte da pricate o necemu sto neznate.
pozz svima ;)

***... :P

Ovako.Uso sam da bi vido sta srbija misli o repu.Gledam vase odgovore i stvarno mi je muka, prema vasim odgovorima zakljucio sam da od 100 % clanova foruma koji su dali odgovor samo vas 10 % slusaju pravi rep i znaju nesto o repu.Tema je top 10 reperi svih vremena... Sto znaci NE TOP 10 REPERA U SRBIJI i NE TOP 10 RNB IZVODJACA... ako uopste znate nesto o repu ili bar imate 2 posto sluha sigurno necete reci marcelo(KOJI NEMA FLOW A BEZ TOGA SI RECITATOR A NE REPER),deniro,fifti,tatula i dako dalje... ako pricamo o repu znaci pricamo o likovima koji to rade na pravi nacin 2pac-u, easy e-u, rakimu, real b-u i ostalim pravim "niggzima"...

Ja nebih mogo da navedem top 10 listu jer slabo znam strani rep...
mogo bih da kazem top 10 srpskog repa... ali to nije tema... a za one koji su naveli top 10 srpskih repera evo prave liste

1.Struka(flow,text,realnost,glas,stav...jednostavno najbolji)
2.Demian(flow cak mozda i bolji od struke ali kao reper nije bolji)
3.Juice(Sta reci sem da je decko objasnio rep i dao domaci zadatak albumom Hiphopium V.1)
4.Moskri(iskrenost,harizma,lirika...)
5.MC Cap(Vecini nepoznat, inace reper koji je umro od tumora u 19-toj godini 2005godine, DECKO JE PEVAO PRAVI REP)
6.Skabo
7.Ikac
8.Seven
9.Marlon Brutal
10.Sef Sale

To je to sto se tice liste top 10 srpskog repa... a vi koji bi st etu stavili rastu, denira, marcela, cviju, elitne odrede ste smesni.Nemojte da pricate o necemu sto neznate.
pozz svima ;)

Molim te, nemoj da pričaš o repu. Nije u redu prema repu.

Srpski: MosKri, Ikac (VIP), Vikler, Gru (da ne seremo preterano), Skabo, Relja (VIP), Monogamija MC, TimJAH, VOOdoo Epopeye, neko iz Who Is The Best sastava i naravno prvi srpski Djordje Balasevic! Bio sam mozda malo pristrasan ali...
Strani: 2pac VS Notorius BIG, Jay Z VS Eminem, Beastie Boys, Wu Tang Clan, Dr Dre, Eazy E, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Warren G, Dj Paul.... ovo je bez mozga i komercijala al eto ima ih trilion...

Ne idem nista po redosledu,i ovo je lista repera koji mi se sad cine jedni od najboljih,svako ima nesto posebno.

Strani :
1.Slug-Atmosphere (odlicna sema rimovanja kod prvih albuma,ostalo je jednostavno umetnost,lik farba slike recima)
2.Immortal Technique-(Cista Revolucija + sve sto rep igra trazi)
3.GZA(Uz Liquid Swordz i flasu piva mi nista drugo ne treba-KLASIKA,pa samo i taj album moze da ga ubaci ovde,iako ima opasne strofe i u dr. albumima,pogotovo u wu-tang izdanjima)
4.Method Man( Najbolji glas,i cista harizma)
5.Eminem(Liricki Masakr)
6.Tonedeff(ludacki flow,mozda i najbolji na svetu)
7.Biggie(storiteling uz kul flow)
8.KRS-One (Dovoljno je reci - D T'cha)
9.2pac(jebena emocija, i harizma,glas,ma skoro sve)
10.Rakim(Tata Nju skula)

Domaci:
1. Kentvejt(ma sve,od prijava do rima,flow ,glas)
2.Bdat Dzutim( emocija,iskrenost,harizma)
3.Valar( sve vec navedeno + ostalo ,sa pravom nosi to ime [Valar=bog] )
4.Frka( emocija , svaka pesma ima dusu)
5.Ropez(odlican delivery,storiteling)
6.Shkabo( cista lirika,dosta,mozda i previse metafora,ali odlicno oblikovanih)
7.Ajs Nigrutin (najludji najinovativniji madafaka u srpskom repu)
8.Frimen-3man (ima sve sto igra moze da pruzi i da trazi :mrgreen: )
9.Blokovski(lik koji poseduje sve,a plus drzi scenu na nogama)
10.Djare (panclajne)

A čim sam video nick i "shadowboxin' " sam znao da si ili GZA-in fan ili zaljubljenik u borilačke veštine, treće nema :lol:
Nije loša strana lista.. Sem Sluga, mnogo mi je on osećajan pa mi i nije baš po ukusu.. Ali baš mi je drago što neko ubroja GZA-u među najveće, skoro svi njegovi albumi su mi klasici..

1. 2pac & Biggie

Занимљиво је да је Пак снимио california love из другог трека, значи одреповао, једном, други пут и изабрали ''бољу'' верзију. Данас се хитови снимају данима, месецима и на крају често то и не буде хит. Иначе он је тако брзо одрађивао риме и вокале, да су продуценти микс остављали за касније, јер је Пак снимао једну за другом песмом.

А Џеј Зи је причао кад је са Бигијем снимао brooklyn finest да није имао инспирацију да напише строфу у студију са Бигијем и питао је Бигија '''хоћемо ли да одложимо за сутра снимање кад напишемо риме'', а Биги му је одговорио ''ја сам већ спреман, имам све у глави само да бацим напапир''.
По мени Пак је био бољи човек и комплетнији емси, док је Биги био краљ flowa.

Chuck D
Paris
Nas
Rakim
Ice Cube
Methodman
Snoop Doggy Dogg
Eazy-E

Poslednja izmena:

Back