Najbolji psi za dvorište

Buki12

Početnik
Poruka
25
Razmišljam o kupovini psa.
Imam malo dvorište tipa 15×5 sa manje travnatog dela.Koji su po Vama najbolji kućni ljubimci za dvorište?Kućicu bi napravili u sklopu garaže ,dakle ne bi bio samo napolju,ali na žalost ne bi ga držali u kući.Takođe bitno je da je dobar sa decom.
Hvala na odgovorima.

Pozdrav,

Razmišljam o kupovini psa.
Imam malo dvorište tipa 15×5 sa manje travnatog dela.Koji su po Vama najbolji kućni ljubimci za dvorište?Kućicu bi napravili u sklopu garaže ,dakle ne bi bio samo napolju,ali na žalost ne bi ga držali u kući.Takođe bitno je da je dobar sa decom.
Hvala na odgovorima.

Pozdrav,
mešanci.....
najbolji za sve ...
a ne moraš ni da odvajaš pare za kupovinu....

Uzmi mešanca nekog.Imaš ih svih dimenzija i tipova krzna tako da možeš da biraš da li ćeš krupnijeg ili sitnijeg,sa kraćim ili dužim krznom...Uglavnom imaju manje nasledne i urođene zdravstvene probleme kao što obično imaju dosta čistokrvenih rasa(epilepsija,problemi sa kukovima i zgovobvima i tako to)...
Pošto kažeš da imaš dete izaberi nekog omanjeg(obično se po šapama vidi da li će štene da bude krupno ili sitno).

bolje za to da angazuje profesionalca nego da uci preko YT-a
kad se uci preko neta videli smo kako se zavrsava.
Držim uzgajivačnicu staforda, počeo sam tako što sam se isključivo preko neta informisao. Gomila zadovoljnih kupaca koji su promenili moje metode, i nema incidenta ni jednog. Lik je naveo da ima klinca, ne postoji bolji pas za decu upravo od staforda. I to će ti svako reći ko se u pse razume. Pod dva dobri su čuvari, sam izgled odbija sve uljeze. To ako je neki čovek nemaran prema psu, to nije do rase. Isključivo dresura, odnosno nedresura.

ne mozes da meris sebe koji si imao ozbiljne namere, obiljno ucio i ozbiljno kopao po netu, a na stranu ozbiljno vreme koje si posvetio tome od nekog koji ce naci prvi klip i to probati da primeni.u 5 minuta slobodnog vremena

ne moze da se posveti, ne moze ozbiljno to da radi kako si ti radio i zato kazem da mora da se obrati profesionalcu..u neku ruku..ti si sad profesionalac za te stvari.

Back