Najbolji program za pravljenje sajta

To ti je program gde ti prstima po ekranu namestiš sajt kako si zamislio a onda naplatiš 400 evra šabanima
bez da platiš taj program koji još nisu izmislili

Sve gde ljudi mogu da čaprkaju sami - nema cenu
Zato za veš mašinu i bojler ulazak u kuću 1500 dinara pa da vidimo sve ostalo
Kompjuteri, auto i mobilni - ma to može svako od nas :D

A ne bi se zadovoljio osrednjim programom ili početničkim?
Odma na najbolje jel?

To ti ko ono - ne znam da vozim al koja je najbrža formula, automobili me ne zanimaju? :D

- - - - - - - - - -

Besplatno na Torrentu :mrgreen:

Kad mi drzava da kintu da ga kupim platicu svaki program :heart:

O da... a dotle radiš sajtove GRATIS jer ni mušterijama država ne daje pare? :D

BlueVoda Website Builder je free :)

e dobijaš repku - to oću da čujem! :super:

a zamisli tek ovo - uzmeš besplatnu Linux Mint(aru) i po instalaciji samo dodaš BlueFish Editor (plus još nekoliko sitnijih) :D
sve bespaltno i OS i programi pa onda morališeš mušterijama šta kolko košta :D

Znaš pošto instalacija OS-a u Engleskoj?
A znaš pošto u Srbiji? Prijatelju moš mi namestiš, uleto virus... i filmovi da radu neam disk sa drajverima :D

Poslednja izmena:
e dobijaš repku - to oću da čujem! :super:

a zamisli tek ovo - uzmeš besplatnu Linux Mint(aru) i po instalaciji samo dodaš BlueFish Editor (plus još nekoliko sitnijih) :D
sve bespaltno i OS i programi pa onda morališeš mušterijama šta kolko košta :D

Znaš pošto instalacija OS-a u Engleskoj?
A znaš pošto u Srbiji? Prijatelju moš mi namestiš, uleto virus... i filmovi da radu neam disk sa drajverima :D

Hvala za Repku :pivce:

Za mene su glupi ljudi koji placaju nekome Instalaciju OS ili programa ;)

Sami mogu sve pomocu Pirata :cool:

Koliko ? :D ne znam

Moze, to i rade ubace ti virus i za 2 meseca ponovo te zovu za reinstalaciju ;)

To ne radim :aha:

Hvala za Repku :pivce:

Za mene su glupi ljudi koji placaju nekome Instalaciju OS ili programa ;)

Sami mogu sve pomocu Pirata :cool:

Koliko ? :D ne znam

Moze, to i rade ubace ti virus i za 2 meseca ponovo te zovu za reinstalaciju ;)

To ne radim :aha:

Za mene su glupi ljudi koji misle da su instalacijom sistema završili grdan posao :D

Pogotovo su mi glupi oni koji misle da je adminsitracija i programiranje jedno te isto
a da se znanje rada u PhotoShop-u vrednuje 20.000 dinara mesečno
PhotoShop je bre nauka za sebe, košta obuka, koštaju udžbenici... nije to instalirao sam ja to sa patchom... radi super...

Ili nemaju pojma ili su bezobrazni do daske

Što se običnog sveta tiče, najveći im je problem da skapiraju razliku izmedju komandi
COPY i MOVE (kopiraj i premesti)

Znaju oni šta hoće nego se pogube čim otvore izvorišni direktorijum, počnu sa analizom sadržaja pa zaborave šta su hteli dok ne zatvore prozor

E a onda ti iskopiraju shortcut za štampu :mrgreen:

Al znaju oni sa kompjuterom, imaju brži kod kuće - 21" monitor i 4 giga i 1 tera samo ne znaju čega šta
za brzinu procesora kažu - šestojezgarni :mrgreen:

Svuda u svetu dizajnera zabole kako se instalira sistem - svako ima svoju dužnost za koju prima platu
Kod nas treba valjda onaj all-rounded-worker kakav ni Japanc nema :D

Samo napred! :super:

Kako objasniti u srpskoj Zastavi da nemački Mercedes ladno plaća radnika zaduženog samo da zna jedno - da namesti levo krilo automobila
Naši sve znaju al nikako da zeznu ni BMW ni Mercedes...

Poslednja izmena:
Kako objasnii "znam ja taj program, instalirao sam juče najnoviju verziju" da je knjiga za Microsoft Office Word Step by Step
deblja i teža nego za Microsoft Office Excel ili Access? Šta se postiže sa serifikatom od Mikrosofta za ofis eksperta?

Da se Libre Office obuka (logička ceina po celina) vrti poslednjih 50 brojeva Linuksovog časopisa?

To bre lako - ovde ti za debela slova a ovde možeš da iskosiš, aj mi centriraj lenjir otišo mi levo :mrgreen:

Još niko od fensera da mi objasni šta zapravo radi sa laserskim zrakom najnoviji Nero iako je prethodni radio kako treba a diskove drži na podu?
I zašto izbegavaju beplatnu varijantu Nero programa ako komercijalna verzija uništava diskove ako provali da je crackovan?

Ajde braco da instaliramo sisteme pošto je to ništa pa da nafasujemo viruse, ko brže ko teže,
i da analiziramo kako će ko da ih uklanja a podatke po potrebi da sačuva za sledeću instalaciju? :bye:

Ne, bitno je da administrator u firmi ima fakultet iako fakultet ne sme da resolvuje i proučava Mikrosoft iz administratorskog ugla iako ni Bil Gejts nema faks...

Ej pameti domaća... dal je iko makar prelistao knjižurinu Windows 98 Resource Kit?
Na njemu se bazira Win 2000 od kog je nastao XP... a Win7 je našminkan...

Kome treba Windows98?
Pa policiji za pravljenje ličnih karti i pasoša bez ikakve zaštite u umreženom sistemu
Slučajno ili namerno sad je apsolutno - nebitno :dash:

Poslednja izmena:

Back