hartbrejkkid
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
Ево пар занимљивих клипова
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево пар занимљивих клипова
Znam ovaj klip kad se zabije loptica..mislim da je namestaljka uz duzno postovanje prema Rodikovom servisu!Sto nema snimak kad pada loptica,kako moze nesto mekse da se zabije u tvrdje?
Znam ovaj klip kad se zabije loptica..mislim da je namestaljka uz duzno postovanje prema Rodikovom servisu!Sto nema snimak kad pada loptica,kako moze nesto mekse da se zabije u tvrdje?
sacekajmo da i nordic da komentar- mozda onda budes siguran...i mene to cudi, tako da i nisam bas siguran, mozda grijesim, ali to je moje misljenje!![]()
Nema na cemu,i drugi put..Јаој, сјајно, фала пуно за снимак, не могу да верујем...
- rodikove imitacije.... :-D
ovde imitira samo bekera... a u toku imitacije se neko iz publike prodere: "endi, odradi fedju!"... a ovaj se ooodmah prodra- "njega mrzim"!! (morao sam da napisem za slucaj da neko ne razume...)
a ostale rodikove imitacije (mekinro, sampras, serena, marija, rafa...) cete lako izabrati kada otvorite ovu, da ne guram linkove![]()
daj, to je bilo cisto za'ebavanje- a na racun toga sto ga fedja redovno pegla...Malo je bezobrazan..Ne volim kad je neko takav!![]()
да, овај клип ме одушеви сваки пут!!.....био је и на теми АТП, сјајна ствар- Na koga lice teniseri(smesno,pogledajte do kraja)