ДраганЖ
Domaćin
- Poruka
- 3.378
Све се слажем са горе наведеним по питању последњих уређаја из Еплове продавнице, него, има ли модел са међународном тастатуром или искључиво са енглеским распоредом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moraš Arch, Manjaro je cutting edge a jednostavan za korišćenje kao, recimo, Mint.Debian je poznat po stabilnosti.
Jesi li koristio Arch ?
Preporucujem Manjaro svima, Isto dobijas prednost najsvezijih paketa, bez gubjenja vremenaNe moraš Arch, Manjaro je cutting edge a jednostavan za korišćenje kao, recimo, Mint.
Naravno da ima ja sam imao Mac sa nemackom tastaturom ,zavisno za koje je trziste namenjen racunar.Све се слажем са горе наведеним по питању последњих уређаја из Еплове продавнице, него, има ли модел са међународном тастатуром или искључиво са енглеским распоредом?
Ma znam koristio sam ga ,Manjaro je stabilan ,Mint mi nije bio bas toliko ..Ne moraš Arch, Manjaro je cutting edge a jednostavan za korišćenje kao, recimo, Mint.
Manjaro je bese rolling edge samo update.Preporucujem Manjaro svima, Isto dobijas prednost najsvezijih paketa, bez gubjenja vremena
sa Archem.
Da to isto sto i Arch samo za pametneManjaro je bese rolling edge samo update.
To bese UnixUser koristiDa to isto sto i Arch samo za pametne![]()
Ahaha, kad može tucson onda možeš zamisliti koliko je jednostavan.To bese UnixUser koristi![]()