gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Koji je vama najbolji operativni sistem ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem sa MAC OS-om je sto sve firme dao Bog imaju Windows network , pa ces uvek imati barem neki problem na toj mrezi.Meni je Linux najkorisniji, zato sto je najstabilniji. Mada sada od kako sam kupio macbook najvise koristim macOS.
Sta jw to Windows network?Problem sa MAC OS-om je sto sve firme dao Bog imaju Windows network , pa ces uvek imati barem neki problem na toj mrezi.
Domain controller koristi Windows OS.Sta jw to Windows network?
Да ли знаш шта је тема и о чему ти пишеш, односно, какве везе имају сервери са питањем постављача теме?Domain controller koristi Windows OS.
To nije mreza. Mreza je tcp/ip, koja se koristi svuda.Domain controller koristi Windows OS.
Za mene je najbolji onaj koji je medju najbezbednijima ,pouzdan ,ne zahteva nikakvo odrzavanje i ciscenje,koji moze veoma dugo da radi a da se ne gasi niti restartuje,sve ono sto windows nije.Koji je vama najbolji operativni sistem ?
Linux, zbog prčkanja ispod haube kojim manje-više sve može da se podesi po želji i potrebi korisnika.Koji je vama najbolji operativni sistem ?
To izgleda ko nesto pre 40 godina. Sta je tu najbolje? Ako je GUI, sigurno nije.
То је најновија верзија OS/2 из 2017 године.To izgleda ko nesto pre 40 godina. Sta je tu najbolje? Ako je GUI, sigurno nije.
Hm na vikiju pise da je zadnji release bio 2001...То је најновија верзија OS/2 из 2017 године.
ArcaOSHm na vikiju pise da je zadnji release bio 2001...
sta je to najbolje u 32 bitnom OS-u u 2021 godini?
Поштеном србском домаћину су довољне и 32-битне апликације.sta je to najbolje u 32 bitnom OS-u u 2021 godini?
edit:
Apple je totalno izbacio podrsku za 32 bitne aplikacije, a ovi ne mogu da naprave podrsku za 64 bitne procesore
To ti je neki relikt iz 90ih![]()