Најбољи начин за скидаље килограма?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Све нас је више гојазних и преухрањених, што по мени није само по себи проблем, колико је то проблем за наше здравље.

Људи се питају како да скину килограме, пробавају разноразне дијете са интернета, неки иду и у крајности па почну да се изгладњују. Ипак, свима је најтеже начинити први корак а то је прецртати нездраву храну и кренути са дијетом и вежбама.

Дакле, који су најбољи и најучинковитији начини за скидање килограма, да ли је то аутофагија, обичан калоријски губитак, вежбање или само избацивање нездравих грицкалица и слаткиша из јеловника?

Многи препоручују избацивање вечере. Или вечерање најкасније у 6
Ne treba izbaciti veceru,vec ne treba jesti nista posle 7 sati uvece,a leti kada je duzi dan,posle 8.Ne treba nista jesti bar 2 sata pre spavanja.Inace tri obroka su potrebna zbog normalnog rada metabolizma i probave.

Ma cuti kada se setim kako su me samo terali non stop da jedem.Bolje je biti mrsav,nego debeo hiljadu puta.Meni je problem sto ne mogu puno da se krecem,a malo jedem,ali ne trosim to.Sada kada pocne da se lozi,imam dvoje stepenice do podruma, do kotla.Pa malo dole,malo gore imada se skine prilicno kilograma.
Ma kako ne sad sam se malo istopio osecam olaksanje kao tonu da sam skinuo,samo par dana nisam mogao da jedem i nema pritiska u stomaku

Back