najbolji muski znak u krevetu?

Pa ovde je valjda rec o horoskopskom znaku muskarca sa kojim si do sada imala najbolje zadovoljstvo u krevetu, a do tog zakljucka mozes da dodjes i da ne probas svih 12 znakova :cool:

koliko je komada neophodno za statistiku?:)))))

- - - - - - - - - -

škorpija-devica-ovan... a kako to znam?...prođoh ceo zodijak....

:))))

zamalo pa zoo vrt

:zjede:
large.jpg

:think::kiti?:

ovan riba je dobra i nadasve inspirativna kombinacija, bas kao i ovan vaga kao i ovan skorpija. vaga uvek inspirise na dublji emocionalni odnos ispod povrsne i previse naglasene seksualnosti, a sa skorpijom morate uzeti godisnji odmor da se bakcete oko toga ko ce prvi koga da nadrazi tj. napali i da pazite ko ce prvi da svrsi.... uzas jedan ali vredi... posle se sve potre kad se pobijemo i otkrijemo uzitak bola kakav nismo ni slutili da je u nama.

svaka cast vama ali strelac je jako zanimljiv kao iskren prijatelj koji vas nece prevariti i lagati nikada, ali kad dodje do drndanja malo je ipak staromodan a mi trazimo zesci izazov van tradicionalnog ugodjaja....
O bila ja deset godina sa Ovnom - manijakom :zcepanje:(koji me ipak malo iskvario), zato i volim Lavove, :zcepanje: pa mi smo za vas mala deca, mada ste divne osobe, al mi se više sviđa Garden of Delight od Torture Gardena

Poslednja izmena:
O bila ja deset godina sa Ovnom - manijakom :zcepanje:(koji me ipak malo iskvario), zato i volim Lavove, :zcepanje: pa mi smo za vas mala deca, mada ste divne osobe, al mi se više sviđa Garden of Delight od Torture Gardena

nisi bila sa ovnom umetnikom pa ne znas kako je to inspirativno kad se kreira metastaza orgazma u glavi pre no sto si i krenula u njegovu realizaciju

pa glasaj...... svako od nas uvek glasa za trenutnu partnerku ili partnera sa kojim mu je najbolje i najlepse... fala bogu propustio mnogo znakova kroz ruke i sad se malo odmaram dok ne naidje onaj pravi i jedini
veruj mi nije to samo zbog trenutnog partnera, veliko je moje iskustvo sa neodoljivim egocentricima:), uostalom to je potpuno normalno za Strelca, zar ne? Lepo je kad si nečija Kraljica:)

veruj mi nije to samo zbog trenutnog partnera, veliko je moje iskustvo sa neodoljivim egocentricima:), uostalom to je potpuno normalno za Strelca, zar ne? Lepo je kad si nečija Kraljica:)

ako os iskreno za mene je vrh seksa bio sa nekoliko riba...sa kojim uzivanjem se te zene predaju to nije normalno... svaka je specificna na svoj nacin a opet sve su mentalno mazohisticki nastrojene tako da i skroz tunjav muskarac u toj njihovoj japanskoj poniznosti moze da ima patku ko john holms...

ma ne razumes ti to...

ako os iskreno za mene je vrh seksa bio sa nekoliko riba...sa kojim uzivanjem se te zene predaju to nije normalno... svaka je specificna na svoj nacin a opet sve su mentalno mazohisticki nastrojene tako da i skroz tunjav muskarac u toj njihovoj japanskoj poniznosti moze da ima patku ko john holms...

ma ne razumes ti to...
I te kako razumem, em znam nešto o astrologiji, em znam puno Riba, i slažem se sa tobom - prave su žene i vrlo su zgodne. A ta poniznost mi se jedino ne sviđa - moji Lavovi vole jake žene, uprkos predrasudi da vole da potčinjavaju, upravo zbog te osobine me je moj Ovan i izgubio, mi Strelci se ne damo potčiniti, samo pripitomiti

I te kako razumem, em znam nešto o astrologiji, em znam puno Riba, i slažem se sa tobom - prave su žene i vrlo su zgodne. A ta poniznost mi se jedino ne sviđa - moji Lavovi vole jake žene, uprkos predrasudi da vole da potčinjavaju, upravo zbog te osobine me je moj Ovan i izgubio, mi Strelci se ne damo potčiniti, samo pripitomiti

neko voli popa a neko popadiju

Back