najbolji muski znak u krevetu?

Lepo od vas šta najbrajate koji su najbolji u krevetu ali bi trebalo neko usput objašnjenje
zašto tako mislite..
Da li ste ih probale ili ste čule od drugih?
Ili ste probale više njih pa se odlučile baš za te koje ste napomenule..
VAŽI za sve sa ove strane

meni su najbolje skorpije,iako me nerviraju van kreveta moram da priznam da su pravi perverznjaci :D

skorpion-izdrzljiv,pohotan,perverzan,trazi potpuno predavanje i puno price u sexu
lav-dobar je,malo dosadan oko poza.menja ih cesto da bi sebi dokazao da je faca
rak-nista posebno,vise sentimentalac nego sexualni tip
jarac-mmmm izdrzljiv,potentan,voli dubinu,uziva da zadovolji zenu.EXTRA
vodolija-perverzan max.anal mu je kao dobar dan
ovan-puno price u prazno,razocarenje.kratko i brzo

za zenu ribu najbolji skorpion i jarac!

Složio bih se za Ovnove - vrlo su napaljeni i brzo završe "posao". Kada bi uspeli malo da smanje toliku strast (uz odredjene mentalne vežbe i slično), mislim da bi odnos mogao i duže da potraje...:mrgreen:

Mislim da i žene Ovnovi relativno brzo dožive orgazam. :razz:

Ja sam inače Ovan/Rak.

Tek sad sam videla tvoj post, Ristanovitj!
Ne muvam Psihologa. Ja sam sretjno
zaljubljena u svog Rachitja (koji je najmanje psiholog). ;)

:-D:-D:-D:-D
To je bila sala,naravno:lol:ali evidentno je da se sa tobom i Neptunijankom nesto desava(u pozitivnom smislu)...vidi kako ste obe promenile avatare i to su bas ono,pravi;-)
Svidjali su se meni i oni pre,ali tvoj Racic se bas vidi da ne sedi skrstenih ruku;-);-);-)

Složio bih se za Ovnove - vrlo su napaljeni i brzo završe "posao". Kada bi uspeli malo da smanje toliku strast (uz odredjene mentalne vežbe i slično), mislim da bi odnos mogao i duže da potraje...:mrgreen:

Mislim da i žene Ovnovi relativno brzo dožive orgazam. :razz:

Ja sam inače Ovan/Rak.

Ovo nikako ne mogu da precutim:???:
Mozda ti sa samim sobom imas takvo iskustvo,ja u to ne zalazim i ova tema jeste posvecena najboljem muskom znaku u krevetu ali posto si ti pomenuo i zene Ovnove...btw.. reci cu ti najblaze sto mogu,a to je da si daleko od istine.
Neznam da li si ti licno bio sa zenama Ovnovima ali ja sa muskarcima Ovnovima JESAM,i uopste nisam nezadovoljna.Mozda sam ja imala srece da nalecem na Ovnove koji su znali da se iskontrolisu i produze odnos,mozda su im planete bile tako rasporedjene i aspektovane pa su davale kvalitetan sex ali u svakom slucaju nikako ne bih generalizovala bas tako.
Ne verujem da si lose mislio ali posto sam i ja Ovcica:lol:ne dam da nam diras znak:-D:-D
Inace iz mog iskustva zena Ovan(barem ja)uopste nije pristalica "brzopoteznog" odnosa,ok je neki put,ali u vecini slucajeva ne,narocito ako je bas zaljubljena.
Pozz:wink:

Back