gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Vrlo lep gej film, oni su bas lepi, policajci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Msm ako si htela samo strejt ljubavne filmove, samo dodaj u opisu ili tako nesto.verujem ali takve filmove ne m ogu da gledam iako su sve vise i vise u eksplolatacija te gay veze![]()
Ovo je super prica al su glumci potpuno pogresni za te uloge, takav utisak imamMostovi okruga Medison
sa Meril Strip i Klintom Istvudom
to je i moj utisak posebno sto ne volim Meril Strip, dok je na primer u filmu Moja Afrika bila odlicnaOvo je super prica al su glumci potpuno pogresni za te uloge, takav utisak imam
Ja je volim, al uvek mi bila bolja van zanra ljubavnog filma. Npr, u Satima je pokidala, kao matora Tacerka isto i tako. Ali ona u Mostovima glumi Italijankuto je i moj utisak posebno sto ne volim Meril Strip, dok je na primer u filmu Moja Afrika bila odlicna
bljak
Vrlo lep gej film, oni su bas lepi, policajci.
a nije, bas je seksualan film, dva privlacna tipa, ima jedna scena bas onako grubljeg seksa na kisi, uz vrata automobila... super je.
Ali trebaš da se ložiš na muškarce koji vole žene a ne na one koji ih ne vole.a nije, bas je seksualan film, dva privlacna tipa, ima jedna scena bas onako grubljeg seksa na kisi, uz vrata automobila... super je.
Samo kazem da je privlacna scena, vrlo seksi. Sta cu kad se ja lozim na zene koje vole zene.Ali trebaš da se ložiš na muškarce koji vole žene a ne na one koji ih ne vole.