Najbolji Komentator / Best Commentator

Najbolji Komentator

• Dragan Pešikan

• Milojko Pantić

• Milan Bošković

• Miljan Miličević

• Ivan Tešanović

• Nebojša Višković

• Aleksandar Stojanović

• Slobodan Šarenac

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni se svidja Nebojsin glas, posebno sto... ali ne smem da kazem... To je moja tajna.
A Pralica ima slican glas Nebojsinom.
Ne znam, meni njihovi glasovi nisu iritantni, volim da ih slusam obojicu. Dosta toga znaju o tenisu. I sto se mene tice, prilicno su neutralni, mada znam koji za koga navija, to nije uopste tesko pogoditi. Pa i oni su ipak ljudi i sada je mislim postalo malo otrcano da komentatori nesto glume ludilo kao neutralni su, kakve veze ima, neka slobodno kazu ako im se kazuje za koga navijaju, ionako se to uvek provali..

Ima jedan na Sport Klubu ciji glas ne volim da cujem, unervozim se sva... ali dobro... sta ce covek.
Takav mu je glas. Ne moze da utice na to. Svako ima svoj ukus. A o ukusima...

A ona dvojica sto se zezaju kada prenose one japanske ludorije su sjajni... slatko se nasmejem kada nesto odvale onako bas bas slatko.

Poslednja izmena:
Mac Vilander...
jester.gif

Veceras mi je stao na crtu nece moci vise da me zamajava ne mogu da gledam onu njegovu glupu facu .
Komentar ko da je Nole malte ne izgubio mec .
Razija mu pusta onaj Noletov drop sot sto Del Potro vrati , pa bas taj ...:zper:
Nije kraj Endi Marej je trebao da ga pobijedi Noleta...
smilie_girl_093.gif

Papagaj jedan Nadal Rodzer,Nadal Rodzer....::evil:
Tema je za suprotno ali nisam mogla da izdrzim...:mrgreen:

Mac Vilander...
jester.gif

Veceras mi je stao na crtu nece moci vise da me zamajava ne mogu da gledam onu njegovu glupu facu .
Komentar ko da je Nole malte ne izgubio mec .
Razija mu pusta onaj Noletov drop sot sto Del Potro vrati , pa bas taj ...:zper:
Nije kraj Endi Marej je trebao da ga pobijedi Noleta...
smilie_girl_093.gif

Papagaj jedan Nadal Rodzer,Nadal Rodzer....::evil:
Tema je za suprotno ali nisam mogla da izdrzim...:mrgreen:

Ma nisi pogresila Duska, mats (namerno mu nisam napisala ime velikim slovom - jer to ne zasluzuje), je komentator Eurosporta zajedno sa Kroftovom.
Pa svi smo culi kad je sinoc izjavio da je pitanje dana kada ce se Novaku prekinuti pobednicki niz. Pa cak i da je tako, to ne bi smeo da kaze...

Viskovic i Bane Pralica kada je u pitanju tenis...
A za fudbal stvr nzm, svi su tanki, o5 Viskovic drzi neki standard po tom pitanju..Boskovic isto je sasvim pristojan, mislim tesko je suditi- ko je dobar a ko los, ali ipak ne volim da
cujem, kada neko... pocne.. recenicu pa zastane....pa zaboravi sta je 'teo da kaze. Ili ne poznavanje materije takodje moze da iznervira, mislim postoje razna lupetarstije.da se covek:koto:
Glas i jeste, al' ne tol'ko bitan, Gojko ima :kpozdrav: glas, ali sto ume da lupeta :dash:..

Back