Najbolji Kameronov film?

Koji je najbolji film Dzejmsa Kamerona?

• The Terminator

• The Terminator 2

• Titanic

• True Lies

• Aliens

• The Abyss

• Ghosts of the Abyss

• Aliens of the Deep

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Inače, mogli bi da se anketi dodaju i ona dva fenomenalna dokumentarca koja je radio - Ghosts of the Abyss i Aliens of the Deep.

Gledao sam ih, jesu dokumentarni, ali su i dalje filmovi. Potpuno su očaravajući, mislim onog o Titaniku se i ne sjećam baš, ali onaj o podvodnom svijetu je bio očaravajući u potpunosti.

I da oba su bila kao i Avatar u 3D.

Koj je, po vasem misljenju, najbolji film Dzejmsa Kamerona?
Dok se reklamirao "Avatar" mogle su se cuti izjave njegovih saradnika pa i samog Kamerona, da je to njegov najbolji film ikada...
Medjutim, gledajuci "Avatar" shvatio sam da je Kameron imao mnogo lepse, kompletnije filmove i da "Avatar" jedino moze biti njegovo najskuplje ostvarenje...
Ali da ne duzim o mom nezadovoljstvu pri gledanju "Avatara", recite i glasajte - koji je najbolji Kameronov film?z:)

Titanik. Najbolji film u istoriji sveta.

Tesko je odluciti se za najbolji, ali Avatar je bez konkurencije najgori. Nivo predvidivog animiranog filma za predskolski uzrast.
Ali, moram da priznam, zbog tehnicke strane filma (iskljucivo u 3D varijanti), bilo mi je vrlo zabavno tih 2 sata u bioskopu :)
Moj glas ide za Terminator 1

Zasto niko ne sme da kaze da mu je Avatar najbolji? Ja sam pokrenula temu o tim "filmofilima", koji sve znaju i ljudi zbog njih ne smeju da kazu da je "Avatar" super. Oni odmah saseku slobodu misljenja, za koju se navodno zalazu.

Pa zato što prosto nije. Avatar mu je najveće životno dostignuće i najnapredniji film u tehničkom smislu; međutim, najbolji prosto nije. Najbolji filmovi su mu, bez sumnje, Izvršilac 2: Sudnji dan i Tuđini.

Back