Најбољи информативни програм има...

Најбољи информативни програм има...

• B92 TV

glasova: 19 44,2%
  • БК Telekom

glasova: 5 11,6%
  • Košava TV

glasova: 0 0,0%
  • ТВ Нови Сад (Војводине)

glasova: 3 7,0%
  • Pink TV

glasova: 1 2,3%
  • Радио Телевизија Србије (РТС)

glasova: 17 39,5%
  • Super TV

• Моја локална телевизија

• Ни једна!

glasova: 5 11,6%

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
pilgrim_kg:
Jel mozes ukratko da mi objasnis (kazem ukratko, posto nije to tema) kojih to 750 miliona evra je pojela zastava i na koji nacin?i da o kojim tacno godinam govoris?
Ukratko...
"Pojeli" su za poslednjih 5-6 godina. Svih ovih godina, radnicima koji su vishak u Zastavi ( a njih je sigurno oko 20 000 ) I koji nisu radili,ispacuje se po 6000 dinara mesecno.
Plus gomile para koji su ulozene u shatro oporavak Zastave,obnavaljanje proizvodnje i slicne gluposti.
I tako se stiglo do cifre od 750 miliona evra!
I TO JE ZVANICHAN PODATAK !!!
I sad je izgovor za sve te silne u bunar bachene pare,da ce se sve to vratiti kad se Zastava proda...bla,bla,bla...kad bre da se proda? Kome?
Evo jos i Velja hoce da ih POCASTI sa 30 miliona evra za RAZVOJ NOVIH ZASTAVINIH MODELA. Hahahahahhahahaa!!! Novi model Juga sa dva bocna spojlera,umesto lajsni. :D:D:D
ZA tih 750 miliona je moglo da se otvori VISE profitabilnih fabrika,i da se veliki deo radnika iz Zastave zaposli u tim novim fabrikama. A da ne pominjem koliko bi vise koristi bilo da su te pare ulozene u poljoprivredu.
Zastava da je verovala u sebe ona bi zalozila imovinu pod hipoteku i uzela kredit kod neke banke. Ali...sto da uzimaju kredit,kad imaju kravu muzaru.
I Rover se raspade kao nista,u Britaniji niko QRCEM nije mrdnuo. A mi se tresemo za yebenu Zastavu.

(malo sam oduzio,izvinjavam se)

DukeofSerbia:
Tema nije sport.
A B92 i Pink krše Zakon o oglašavanju kad su u pitanju reklama. I to uveče i kasno u noć garantovano. Pink 100% krši!
Jasno mi je da krshe taj zakon o reklama ,jer i dalje pustaju reklame po 10 minuta. A valjda po zakonu moze samo 4 minuta na svakih 45 minuta. Zato sam gore i pomenuo RTS,koji jedini,reklo bi se,postuje taj propis,zakon...sta god da je.
Skoro sam na HRT gledao neki film i UOPSTE nije bilo reklama za sve vreme filma.
A termin je bio oko 21h.
Nije mi jasno zasto RTS ili neke druge televizije ne tuze druge televizije koje ne postuju ograniceno vreme za reklame.
Tema nije sport,ali je INFORMATIVNI PROGRAM,a ja kad gledam DNEVNIK bilo gde,na kraju je i SPORT,kao i VREMENSKA PROGNOZA!!! Tako da nisam sluchajno pomenuo i sport.

KiLLeR_WhaLe:
Pa RTS uopće nema informativni program,ono je propagandni program kao u Slobino vrijeme. Udarne vijesti u dnevniku kako se neki ministar slikao pored auto-puta,onda blok patrijotskih povika drugog ministra "Kosovo je Srbija" garnirano sa fantastičnim uspjesima premudre Koštuničine spoljne politike i na kraju o rastu proizvodnje,stranim investicijama,porastu standarda..pomisliš da si u Švicarskoj..
Poslije svega se provuče poneka rečenica o zbivanjima u svijetu ako ima neki rat ili nesreća negdje...
Uz takav program ni ne čudi kolko debila ima po Srbiji.
Tacno tako iako je Tijanic doneo neka poboljsanja na RTS infomativni program im je katastrofalan upravo zbog gore navedenih razloga.

Back