Najbolji igraci kroz istoriju-mala enciklopedija

Svaka cast za kompilaciju medjede. Mozda cu da preteram, ali sklon sam da nazovem Zuninja najboljim izvodjacem prekida na svetu.

A Shunsuke kao da se pretplatio na Mancester. Oni cim ga vide, po defaultu je 1:0 za Seltik z:)

edit: E, da, ko mi kaze kako se zove pesma u pozadini ima reputaciju od mene.

Poslednja izmena:
Za danas sam se potrudio da napravim post o osobi koja je obiljezila proteklu fudbalsku godinu!
Mozemo ga voljeti ili ne ali on cini fudbal ljepsim...poseban je!
Bio naprijed, na desnoj strani ili na lijevoj strani terena...ucinice sa loptom, okruzen sa nekoliko igraca na terenu, ono sto mnogi ne mogu kada su sami u svom dvoristu...njegovi slobodni udarci su prica za sebe...puni snage, brzine i tacnosti...bas onakvi kakav je on u toku aktivne igre...on je pravi majstor svog zanata!
Reci cemo...on stalno pada...nije igrac...prije ce biti glumac...ali......
Statistika je na njegovoj strani, trofeji su u njegovim rukama...a kada pogledate klipove koje sam odabrao, ovaj momak ce razuvjeriti mnoge i vase i moje kritike...
Kada se uzme u obzir da je sve to postigao u Premijer ligi, koja u svakom kolu plijeni brzinom, tacnoscu, snagom, sjajnom publikom koja cak i mig igraca zna da proslavi...njegov uspjeh je jos veci...i zato ga vec sada smatram zapisanim u istoriji ove divne igre!

1. A kako vas uvesti u sve to?!...sta je potrebno da biste bili takav skoro perfektan ili bas tako...perfektan igrac? Hm...mozda vam to odgonetnu ova dva bliska ali razlicita video klipa...

8. Najprestiznije priznanje je nesumnjivo bilo njegovo i prije izbora...:ok: ...tako da njegova arogancija ima pokrice...

Mogu vam poruciti da pogledate sve, nece vam biti tesko uz tako dobru muziku i tako dobar video prikaz...u onome sto radi Kristijano da uzivate barem kao gledalac...za Kristijana nije puno odvojiti sat vremena! :ok:

P.S. Kako zaustaviti ovog covjeka?...mislim da se to pitaju mnogi bekovi u Evropi...takodje, mislim da je umjetnost zaustaviti nekoga koji moze toliko da pokaze...jedan od rijetkih koji se sa njim dobro nosi vec dugo vremena je Esli Kol(on je glavni razlog zasto je Kristijano odigrao po lijevoj strani finale LS prosle sezone)...
Majstor je majstor...Kristijano je krunisao svoju sezonu golom u istom finalu...
A u pozadini svega toga stoji Alex Ferguson...stari vuk!

Poslednja izmena od moderatora:

Back