Najbolji i najgori period u istoriji muzike

najbolji u stranoj muzice 60te i 70te
najgori u stranoj muzici 80te i ovo sad
kod nas su najbolje 80te
mada ima i danas dobre muzike, samo je treba pronaci...eto ima ponovi tih garage rock bendova,to je dobro....ali je poremecen odnos medija i muzike totalno

upravo to..
sada svi gledaju materijalnu dobit. pod svi mislim na medije, autore, diskografske kuce, publika, i mnogi, mnogi drugi..previshe je tehnika uznapredovala..

Nijedan period po meni nije ni najbolji ni najgori.Volim i '60-te, '70-te, '80-te i 2000-te... :)

Zapravo sve zavisi, kad bih svrstala onda bi bilo ovako:
najgori period-nijedan naravno
najbolji period-sve periode volim, ali najviše volim (naravno) 2000-te i 2010-te. :heart: :)
Ali mi zaista nije nešto jasno! Zašto svi misle da je današnja muzika sranje kad i danas ima dosta dobrih izvođača?Zašto niko ne voli muziku 2000-tih? :dash: Da ne postoji današnja muzika, onda muzička scena i ne bi opstala.Po meni današnja muzika je potpuno istog kvaliteta kao i stara, samo je sad malo drugačiji savremeniji zvuk.To je sasvim normalno da se muzika menja i da postaje savremenija (msm ono kako se tehnologija razvija).Primetila sam da mnogi govore kako danas ne postoji pravi rock, a 100% postoji i uvek će postojati.A i kad bi ste se udubili u današnju muziku, shvatili biste da je dobra.Jeste da ima tinejdž bendova, ali to je normalno (a i naravno ima dece koji bi odmah počeli da se bave muzikom, što je još i logično).
Evo moje omiljene rock pesme 2000-tih (čist dokaz da i danas postoji pravi rock):
I čik da neko kaže da nije ni "r" od rocka.Ja slušam savremeni rock, kao i ponuđene izvođače već par godina, pa mnogo više poznajem tu muziku nego vi. :mrgreen: Ko me bude shvatio, biću mu beskrajno zahvalna :mrgreen: Ne morate da slušate današnji rock, niko vas ne tera, ali barem kad biste se udubili i kad bi ste bar jedan klip poslušali, možda biste me shvatili. :) Izvinite, ali morala sam. :mrgreen:

Back